На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Власники бізнесу в США прагнуть збільшити страховий захист через ризики, пов'язані зі штучним інтелектом та виборами

Версия для печати Версия для печати
12.06.2024 

Штучний інтелект і вибори в США стали значними ризиками для бізнесу в цьому році: понад 80% власників побоюються, що їхня страховка не покриє конкретні збитки, показало опитування, проведене страховим брокером Gallagher в середу.

Чому це важливо

Компанії наввипередки впроваджують штучний інтелект у свої продукти. Очікується, що генеративний ШІ, який має на меті створювати подібні до людських взаємодії шляхом обробки величезних обсягів даних, буде інтегрований на робочі місця в різних галузях – від технологій до фінансових послуг

Тим часом, США також наближаються до президентських виборів, на яких колишній президент, республіканець Дональд Трамп, протистоїть президенту Джо Байдену.

Від їхніх результатів залежить низка державних політик і потенційних законів, що впливають на корпорації. Під час виборів бізнес також може стати об'єктом кібервтручання.

Контекст

З 1 000 респондентів, які взяли участь в опитуванні, 81% заявили, що планують зберегти або навіть збільшити свої інвестиції в ШІ у 2024 році.

Незважаючи на переваги технології, власники бізнесу стурбовані ризиками, пов'язаними з витоком конфіденційної інформації, регулюванням та скороченням робочих місць.

Попит на страхування залишається високим, незважаючи на уповільнення економіки, оскільки клієнти продовжують нарощувати покриття на випадок екстремальних погодних явищ та кібератак.

Згідно з результатами дослідження, 91% опитаних занепокоєні стихійними лихами та катастрофами, які можуть вплинути на їхній бізнес, а ще 69% стурбовані потенційними кібератаками.

Ключові цитати

"Компанії повинні знати про регуляторні ризики та потенційну відповідальність, пов'язану з порушенням авторських прав, упередженістю даних та інтелектуальною власністю", – сказав голова та головний виконавчий директор компанії J. Patrick Gallagher в інтерв'ю Reuters.

"Організації, які впроваджують генеративний ШІ у свою діяльність, повинні проводити оцінку ризиків з урахуванням нормативних вимог, конфіденційності та кібербезпеки", – додав він.

Автор:  Manya Saini
Джерело:  Reuters
URL статті:  https://www.reuters.com/business/finance/us-business-owners-seek-higher-insurance-coverage-ai-election-risks-loom-survey-2024-06-12/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес