На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Рівень незастрахованих у США зросте до 8,9% у наступному десятилітті

Версия для печати Версия для печати
19.06.2024 

Згідно зі звітом Бюджетного управління Конгресу США, опублікованим у вівторок, частка незастрахованих американців зросте до 8,9% протягом наступного десятиліття з 7,7% у 2024 році через зростання імміграції та зменшення кількості осіб у віці від 19 до 24 років, які мають право на отримання медичної допомоги внаслідок змін у політиці федерального уряду.

"Ми очікуємо, що рівень незастрахованих серед іммігрантів, які прибувають в результаті хвилі імміграції, буде приблизно в чотири рази вищим, ніж серед населення в цілому", – сказала Джессіка Хейл, аналітик Бюджетного управління Конгресу США, позапартійного бюджетного агентства Конгресу.

"Це значною мірою є результатом права на участь у основних федеральних програмах охорони здоров'я, яке частково залежить від імміграційного статусу людини", – додала Хейл.

Очікується, що припинення у 2023 році дії політики часів пандемії COVID-19, яка вимагала від штатів підтримувати набір одержувачів Medicaid, а також закінчення терміну дії додаткових субсидій за програмами Obamacare, призведе до зменшення відсотка застрахованих молодих людей.

Найбільше зниження кількості незастрахованих відбудеться у наступні два роки. У період між 2027 і 2034 роками рівень незастрахованих має стабілізуватися на позначці 9%, йдеться у звіті. Ця цифра, що становить 32 мільйони людей, є нижчою за допандемічний рівень через прогнозоване старіння населення США.

Більшість людей старше 65 років у США охоплені програмою Medicare. За словами Хейла, очікується, що у 2034 році 17 мільйонів людей у віці від 19 до 24 років будуть незастрахованими.

Ця вікова група з меншою ймовірністю отримає доступ до планів, що фінансуються роботодавцем, і представляє більшу частку нелегальних іммігрантів, які можуть не мати права на участь у планах, що фінансуються урядом.

Хоча Закон про доступне медичне обслуговування (ACA), широко відомий як Obamacare, розширює покриття для дітей, які перебувають на утриманні, до 26 років, лише 15% молодих людей беруть участь у програмах, що фінансуються роботодавцями їхніх батьків, зазначають в організації CBO.

Кількість учасників планів, що фінансуються роботодавцями, найпоширенішої форми страхування в США, зросте до 170 мільйонів у 2034 році з 164 мільйонів у 2024 році, що пов'язано зі зниженням права на отримання субсидій за програмою Obamacare, оскільки зростання заробітної плати збільшує кількість населення із середнім рівнем доходу.

Посилені субсидії для планів, запроваджені ACA, були продовжені Законом про зниження інфляції і, як очікується, закінчаться у 2025 році. Для домогосподарств із середнім рівнем доходу, які купують поліси через ринки ACA, такі як HealthCare.gov, ця політика надає податковий кредит і субсидіює вартість страхових внесків на медичне страхування.

У 2023 році частка незастрахованих людей у США досягла рекордно низького рівня – 7,2%. У травневому звіті CBO спрогнозувала, що 3,8 мільйона американців стануть незастрахованими внаслідок закінчення терміну дії ринкових субсидій.

Автор:  Amina Niasse
Джерело:  Reuters
URL статті:  https://www.reuters.com/business/finance/rate-us-uninsured-rise-89-next-decade-congressional-budget-office-says-2024-06-18/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес