На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Lloyd's і Velonetic відклали перехід на першу фазу цифрових послуг

Версия для печати Версия для печати
21.06.2024 

Lloyd's і Velonetic у п'ятницю оголосили, що перехід на першу фазу цифрових послуг, запланований на жовтень 2024 року, буде відкладений, щоб забезпечити безпеку і достатню готовність ринку.

Як повідомляється на сайті Lloyd's, і Рада Velonetic, і акціонери, і Рада Lloyd's підтримують це рішення.

"У міру реалізації першого етапу ми зіткнулися з проблемами, які вплинули на наші терміни, особливо з тестуванням. Ринкове тестування нової платформи триває, але відстає від графіка на вісім тижнів через проблеми з впровадженням та інтеграцією. Ми впевнені, що зможемо швидко усунути дефекти, і закликаємо ринок зберігати динаміку за допомогою власних графіків тестування", – зазначив генеральний директор Lloyd's Джон Ніл.

Він також повідомив, що Velonetic і Lloyd's прагнуть забезпечити безпечний перехід на цифрові послуги Blueprint Two Phase One для всіх учасників ринку і постачальників систем.

"Ми перейдемо до першого етапу цифрових послуг тільки тоді, коли це буде безпечно, за наявності надійного плану переходу, відкату та дій у надзвичайних ситуаціях, а також того, що ми задоволені тим, що низка ключових заходів завершена або близька до завершення. Тільки після цього ми визначимо нову дату переходу, £рунтуючись на відгуках ринку", – сказав Дж. Ніл.

Velonetic і Lloyd's за участю ринкових асоціацій працюють над переглянутим планом і графіком випробувань, визначаючи ключові дії, які сприятимуть безпечному й успішному переключенню. Новий план буде поширюватися в міру його розроблення, зазначається в повідомленні.

Джерело:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес