На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Кібер-війна не підлягає страхуванню: Munich Re

Версия для печати Версия для печати
27.06.2024 

В інтерв'ю Reinsurance News Мартін Кройцер, старший ризик-менеджер з кібер-ризиків Munich Re, підкреслив, що кібер-війна перевищує апетит компанії до ризику, проте фірма активно співпрацює з урядами для обміну ідеями щодо рішень для потенційних катастрофічних сценаріїв кібер-війни.

Кройцер зазначив: "У нинішніх війнах, які ми спостерігаємо на Близькому Сході, в Європі та інших частинах світу, кібератаки стали дуже важливою і дуже ефективною частиною війни.

"Звідси ми бачимо конкретні загрози, особливо для критичної інфраструктури".

Непередбачуваний накопичувальний характер і потенційна серйозність таких катастрофічних сценаріїв кібервійни підкреслюють, чому кібервійна виходить за рамки можливостей моделювання ризиків страховиків і перестраховиків, що робить її, з точки зору Мюнхенського перестрахувального товариства, нестраховою.

Кройцер пояснив: "Ось чому Munich Re також активно і успішно виступає за ясність щодо виключення кібер-війни за допомогою належних і придатних для цього застережень".

Крім того, Кройцер пояснив, що Munich Re обмінюється досвідом з урядами по всьому світу щодо управління абсолютними катастрофічними кібер-сценаріями.

Він підкреслив: "На мій погляд, дуже важливо, що Munich Re не говорить про страхове рішення, але ми активно пропонуємо наш досвід для обміну з урядами щодо потенційного захисту суспільств та економік в цілому.

"Ми беремо на себе цю відповідальність на урядовому рівні не заради бізнесу, не заради зростання, а заради того, щоб зробити нашу країну та наші суспільства більш стійкими".

Розвиваючи цю тему, Кройцер пояснив, що Munich Re "активно бере участь у поточних дискусіях, які набирають обертів з минулого року, особливо в Сполучених Штатах, коли адміністрація Байдена активно доручила двом американським агентствам оцінити вплив і необхідність державної підтримки на випадок кібер-атак або сценаріїв кібер-війни".

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/cyber-warfare-is-not-insurable-munich-res-kreuzer/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес