На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Глобальні стандарти мінімальних виплат стають новою нормою, повідомляє Aon

Версия для печати Версия для печати
11.07.2024 

AON, провідна міжнародна фірма з надання професійних послуг, сьогодні оприлюднила результати свого дослідження "Глобальні тенденції у сфері соціального забезпечення до 2024 року", яке показало, що глобальні мінімальні стандарти соціального забезпечення стають новою нормою для транснаціональних корпорацій.

Дослідження зібрало інформацію про еволюцію ролей, обов'язків та пріоритетів професіоналів у сфері пільг у транснаціональних компаніях на тлі постійних змін у глобальному ландшафті пільгового забезпечення. Воно показало, що постійне зростання витрат на пільги, зміна сприйняття мобільності працівників, прозорість оплати праці та вимоги до справедливості, роль технологій у підтримці корпоративної культури та залучення працівників – це лише деякі з чинників, що впливають на ситуацію.

"Організації впроваджують набір мінімальних стандартів пільг, щоб забезпечити покриття ключових потреб працівників, – говорить Селін Нг Тонг, консультант з глобальних пільг в Aon. "Ми очікуємо, що поширеність глобальних стандартів мінімальних виплат подвоїться протягом наступних кількох років, і що в майбутньому основна увага буде зосереджена на програмах підтримки благополуччя, профілактики здоров'я і психічного здоров'я, а також на лікарняних."

Основні висновки звіту:

  • У всьому світі найпоширенішими стандартами мінімальних виплат, які наразі пропонують компанії, є програми допомоги працівникам та страхування життя (73%), декретна відпустка (70%) та відпустка по догляду за дитиною (69%). Ці стандартні пропозиції підтримують такі стратегічні пріоритети, як різноманітність, справедливість, інклюзивність і приналежність (DEIB), добробут працівників, екологічні, соціальні та управлінські аспекти (ESG), цілісний добробут і майбутнє роботи, тому компанії запроваджують глобальні мінімальні стандарти для програм соціального забезпечення.
  • У всьому світі кожна третя транснаціональна корпорація наразі розробляє та формулює свою глобальну стратегію корпоративної соціальної відповідальності та щорічно переглядає її. Зростаючі тенденції, такі як DEIB, добробут працівників та ESG, сприяють цьому частішому перегляду.
  • Стратегії стають все більш деталізованими, і багато компаній стверджують, що вони сформулювали детальні принципи розробки (64%). Однак ми бачимо прогалину у впровадженні стратегії на місцевому рівні, що призводить до непослідовного досвіду працівників.
  • П'ятдесят дев'ять відсотків опитаних організацій стверджують, що вони враховують думку співробітників для визначення стратегічних пріоритетів.
  • Комунікація переваг – це найбільша можливість для отримання глобальних переваг. Багато компаній, які взяли участь у дослідженні, зазначили, що комунікація та підвищення сприйняття цінності переваг є їхнім головним стратегічним пріоритетом сьогодні. Однак, незважаючи на те, що компанії стверджують, що сприйняття та розуміння працівниками переваг є високим пріоритетом, поточні зусилля є недостатніми, нескоординованими та неефективними. Лише 33% компаній включають керівні принципи комунікації у свою глобальну систему. Крім того, переважна більшість компаній (72%) залишають комунікації місцевим командам, що призводить до неузгодженості досвіду в усьому світі.

Опитування проводилося з березня по квітень 2024 року і отримало 288 відповідей від учасників з 31 країни Північної Америки, регіону EMEA, APAC та LATAM. Метою дослідження було зрозуміти глобальні тенденції у сфері пільг, пов'язані з транснаціональними корпораціями в усьому світі, а також отримати уявлення про ролі, обов'язки та пріоритети, що змінюються, фахівців з глобальних пільг у транснаціональних компаніях. Ознайомитися з повним текстом звіту можна тут.

Джерело:  AON
URL статті:  https://aon.mediaroom.com/2024-07-11-Global-minimum-benefits-standards-are-becoming-the-new-normal,-Aon-reports

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес