На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Збитки від урагану "Берил" можуть коштувати страховикам $2,7 млрд у США

Версия для печати Версия для печати
11.07.2024 

Страховики в США можуть зазнати збитків у розмірі близько 2,7 мільярдів доларів від урагану "Берил", повідомила в четвер компанія з моделювання катастроф Karen Clark & Co (KCC).

Близько 1,5 мільйона споживачів залишилися без електроенергії в Техасі в середу, через два дні після того, як "Берил" пройшовся по штату, оскільки прогрес у відновленні електропостачання був повільним, що перешкоджало зусиллям з швидкого перезапуску критично важливої нафтової інфраструктури.

У понеділок шторм досяг суші як ураган 1 категорії поблизу прибережного міста Матагорда, приблизно за 100 миль (160 км) від Х'юстона, обрушивши на Техас сильний вітер, який обірвав лінії електропередач і завдав шкоди майну.

Американська оцінка включає приватно застраховані збитки, завдані житловій, комерційній і промисловій нерухомості та автомобілям, а також перерви в роботі, йдеться у звіті KCC.

Вона не включає збитки, завдані човнам, офшорній нерухомості та Національній програмі страхування від повеней.

KCC також повідомила, що приватно застраховані збитки складуть близько 510 мільйонів доларів у Карибському басейні і 90 мільйонів доларів у Мексиці.

Шлях урагану "Берил" простягається від Навітряних островів у Карибському басейні до узбережжя Мексиканської затоки у штаті Техас.

Перестрахувальний брокер Gallagher Re підрахував, що економічні втрати США від урагану "Берил" становитимуть щонайменше 1 мільярд доларів. Фірма з прогнозування погоди AccuWeather оприлюднила попередню оцінку збитків та економічних втрат у розмірі від 28 до 32 мільярдів доларів.

Джерело:  Reuters
URL статті:  https://www.reuters.com/world/us/damage-hurricane-beryl-may-cost-insurers-27-bln-us-kcc-says-2024-07-11/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес