На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Збитки від урагану Деббі здебільшого припадають на перестрахувальні утримання: Moody's

Версия для печати Версия для печати
06.08.2024 

Очікується, що більшість страхових збитків від урагану Деббі буде покрита первинними страховиками в рамках їх перестрахувального покриття, як зазначає Джеймс Ек (James Eck), віце-президент, старший кредитний директор, група фінансових установ Moody's Ratings.

Ураган Деббі – другий ураган в Атлантичному басейні в цьому сезоні, який нещодавно обрушився на землю в районі Біг Бенд у Флориді як ураган 1-ї категорії.

За даними Moody's, очікується, що Деббі принесе катастрофічні повені внаслідок штормового припливу уздовж узбережжя Флоридської затоки, а також надзвичайно сильні зливи в деяких частинах Флориди, Джорджії та Південної Кароліни протягом наступних кількох днів.

"Ми очікуємо, що більшість страхових збитків від урагану "Деббі" буде покрита первинними страховиками в рамках їхнього перестрахувального покриття", – додав вищезгаданий Джеймс Ек.

Він продовжив: "Загалом, первинні страховики беруть на себе більше ризиків у цьому сезоні ураганів, оскільки точки прикріплення – поріг, при якому поліс починає покривати збитки – стали вищими за останні кілька років, а первинні компанії беруть на себе більший тягар збитків від перестраховиків у випадку малих та середніх катастроф".

Сара Хартлі, директор підрозділу Moody's RMS Event Response (відокремленого від кредитно-рейтингового агентства), зазначила: "Очікується, що Деббі сповільнить свій хід і поступово просунеться на північ Флориди та південний схід США, що може призвести до надмірних опадів та повеней.

"Останні прогнози передбачають до 30 дюймів опадів, особливо в Джорджії та Південній Кароліні, що може побити нещодавні історичні прецеденти в цих штатах. Ураганний вітер, штормовий приплив і зливи можуть мати локальні наслідки в регіоні узбережжя Мексиканської затоки.

Прогнозовані Деббі вітри, опади, штормові припливи і пов'язаний з ними ризик торнадо підкреслюють багатогранну природу ризиків, пов'язаних з ураганами, з якими стикаються страхові компанії".

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/hurricane-debby-losses-to-largely-fall-within-reinsurance-retentions-moodys/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес