На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Збитки від масових заворушень у Великобританії будуть керованими для британських страховиків

Версия для печати Версия для печати
12.08.2024 

Аналітики Morningstar DBRS прогнозують, що загальні страхові збитки від нещодавніх заворушень у Великобританії будуть прийнятними для британських страховиків, оцінюючи їх на рівні нижче 250 мільйонів фунтів стерлінгів.

Очікується, що вплив на страхову галузь буде обмеженим, оскільки вимоги до 1 мільйона фунтів стерлінгів на одне майно можуть бути покриті місцевими органами поліції відповідно до Закону Великобританії про компенсацію за заворушення 2016 року (RCA). Однак RCA не покриває збитки від переривання бізнесу.

Незважаючи на це, фірма зазначає, що нещодавні громадянські заворушення в різних частинах Великобританії можуть чинити тиск на прибутковість певних комерційних страховиків, залежно від того, наскільки суттєво постраждає бізнес.

Крім того, заворушення у Великій Британії викличуть занепокоєння у світових провайдерів спеціалізованого перестрахування ризиків SRCC (страйки, заворушення та громадські заворушення), які за останнє десятиліття зіткнулися зі зростаючою кількістю несприятливих подій.

Традиційним постачальникам послуг страхування житла та автотранспорту у Великій Британії також може знадобитися переглянути те, як вони включають ці покриття у свої стандартні поліси.

Аналітики Morningstar DBRS прокоментували: "Нещодавні заворушення у Великобританії стануть серйозним випробуванням для механізму компенсації RCA, оскільки страхові компанії намагатимуться стягнути збитки з місцевої поліції. Ми очікуємо, що британські страховики в кінцевому підсумку понесуть відносно невелику частину загальних економічних втрат, спричинених заворушеннями.

"Ми, однак, зазначаємо, що збитки від перерви в роботі, спричинені вандалізмом, мародерством та потенційними комендантськими годинами, а також великі збитки, не покриваються в рамках RCA. Великі компанії та роздрібні мережі, швидше за все, покладатимуться на окреме покриття на випадок перерви в роботі в рамках своїх полісів комерційного страхування".

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/uk-riot-losses-to-be-manageable-for-british-insurers-says-morningstar-dbrs/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес