На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Глобальні перестраховики демонструють стійкість завдяки зниженню ризиків та диверсифікації: AM Best

Версия для печати Версия для печати
16.08.2024 

Згідно з нещодавнім звітом AM Best, завдяки заходам зі зниження ризиків та диверсифікації, глобальні перестраховики демонструють більшу стійкість, ніж у попередні цикли, частково завдяки позитивній андеррайтинговій маржі, вищим ставкам реінвестування та диверсифікації.

AM Best зазначає, що виняткові результати, досягнуті у 2023 році, навряд чи повторяться. Однак, незважаючи на вищі за середні збитки від катастроф у другому кв.рталі 2024 року та такі події, як обвал Балтиморського мосту в березні, галузь все ще перебуває на шляху до прибуткового року.

На ринку нерухомості AM Best повідомляє, що під час моніторингу поточного сезону ураганів в Атлантиці частота сильних конвективних штормів продовжує зростати. Проте, оскільки перестраховики збільшили кількість точок прикріплення протягом 2023 року і зберегли дисципліну в 2024 році, вони набагато менше схильні до частотних втрат від таких штормів, що позитивно впливає на прибутки.

Окрім стихійних лих, занепокоєння викликає ефективність старих американських портфелів страхування від нещасних випадків та деяких видів страхування життя. Ключовими питаннями є те, наскільки ці проблеми є загальногалузевими і наскільки ефективно постраждалі страхові компанії вирішують їх.

Щодо сектору страхування від нещасних випадків, AM Best зазначає, що хоча проблеми з історичними зобов'язаннями можуть вплинути на результати діяльності, вони навряд чи загрожують фінансовій стабільності компаній, які мають надійні резерви капіталу. У відповідь на соціальну інфляцію у сфері відповідальності в США, вона призвела до більш суворого андеррайтингу, відбору клієнтів та коригування цін для нового бізнесу.

"Зіркові результати, зафіксовані у 2023 році, навряд чи повторяться, і більшість власних цілей компаній, хоча й оптимістичні, але більш скромні. Показники за перше півріччя 2024 року є дуже порівнянними в річному вимірі, що забезпечує комфортний запас на випадок невизначеності", – підсумували в AM Best.

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/global-reinsurers-show-resilience-through-de-risking-diversification-says-am-best/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес