На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Опитування свідчить про брак інновацій у технологіях ціноутворення в страховій галузі

Версия для печати Версия для печати
21.08.2024 

Нещодавній огляд Reinsurance News показує, що існує низка бар'єрів, які перешкоджають інноваціям у технології ціноутворення в страховій галузі.

В опитуванні взяли участь сотні людей з усього страхового та перестрахового сектору.

Майже половина респондентів (48%) назвали залежність від застарілих систем, повільне впровадження передових технологій та високі витрати найбільшими бар'єрами.

Однак лише 33% назвали залежність від застарілих систем найбільшим бар'єром, тоді як 15% проголосували за повільне впровадження передових технологій, і лише 4% – за високу вартість.

Наші читачі, можливо, пам'ятають, що в січні компанія Ebix Europe, лондонський технологічний фахівець, запустила своє електронне рішення для розміщення замовлень – PlacingHub.

Reinsurance News поспілкувався з віце-президентом компанії Пітом Смітом незабаром після запуску, який пояснив, що PlacingHub вирішує поточні проблеми, пов'язані з високими витратами, які асоціюються з іншими електронними платформами розміщення на ринку.

"Ми намагаємося максимально скоротити витрати, тому ми базуємося виключно на моделі транзакційних витрат, тому у нас немає вартості ліцензії. Це означає, що люди можуть підписувати наші контракти, але їм не доведеться платити ні копійки, якщо вони не користуються нашою системою. Я вважаю, що наша комісія за транзакції є найнижчою, і ми також відмовляємося від неї протягом першого року для брокерів. PlacingHub добре підходить для вирішення питань, пов'язаних з поточними витратами", – сказав Сміт.

Ще однією ключовою ціновою платформою, про яку ми писали на наших сторінках, є Placing Platform Limited (PPL), яка нещодавно підтвердила незмінно високу та стабільну продуктивність під час пікових поновлень у червні та липні після виправлення ситуації та ініціатив з підвищення продуктивності, що призвели до покращення роботи платформи.

Однак клієнти PPL пережили складний четвертий квартал 2023 року та початок 2024 року після переходу на нову платформу Next Gen, яка є останньою версією електронної торгової платформи лондонського страхового ринку.

Тим часом, у травні міжнародний страховий та перестраховий брокер Aon представив оновлення своєї платформи ціноутворення, яке, за словами компанії, надасть розширені можливості візуалізації та автоматизації для андеррайтерів, що займаються перестрахуванням.

Крім того, оновлення програмного забезпечення також додало низку нових бізнес-ліній, включаючи фінансові лінії США та кібер-лінії, а також технології геопросторового картографування.

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/poll-suggests-a-lack-of-innovation-in-the-insurance-industrys-pricing-technology/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес