На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Ринок перестрахування продовжить процвітати, а спеціальний капітал зростатиме: AM Best

Версия для печати Версия для печати
23.08.2024 

Згідно з нещодавнім звітом кредитно-рейтингового агентства AM Best, загальний обсяг спеціального перестрахувального капіталу збільшився на 7% у 2023 році до $568 млрд, а на 2024 рік прогнозується ще більше зростання – до $625 млрд.

Звіт показав, що капітал традиційного перестрахування збільшився на 14% у річному обчисленні, приблизно на $57 млрд, до $468 млрд у 2023 році.

За даними AM Best, окрім Berkshire Hathaway's National Indemnity, найсуттєвіше зростання капіталу відбулося на Бермудських островах завдяки високим операційним доходам, про які звітували різні бермудські компанії.

Щодо перестрахувального капіталу третіх сторін, звіт показав, що він збільшився до $100 млрд, або на 3,7% у 2023 році.

На 2024 рік AM Best прогнозує зростання традиційного перестрахового капіталу на 10% до $515 млрд, тоді як капітал третіх сторін, як очікується, становитиме від $105 млрд до $110 млрд.

Це означає, що загальний обсяг виділеного перестрахувального капіталу на кінець 2024 року становитиме від $620 млрд до $625 млрд, і аналітики AM Best очікують, що ринок перестрахування продовжить процвітати впродовж 2024 року.

У звіті також зазначається, що, незважаючи на зростання, з кінця 2018 року традиційний перестраховий капітал становив менше 60% консолідованого акціонерного капіталу груп, які визначають себе як перестрахувальники.

Аналітики підкреслили, що цей показник знизився до 49% акціонерного капіталу у 2023 році, оскільки перестраховики продовжували розширювати свою діяльність у первинному та спеціалізованому страхуванні.

AM Best співпрацює з перестрахувальним брокером Гаєм Карпентером (Guy Carpenter) для оцінки загального обсягу капіталу, що підтримує перестрахувальну галузь.

Ден Хофмайстер, асоційований директор AM Best, прокоментував результати дослідження: "Капітал у галузі швидко збільшився завдяки зростанню нерозподіленого прибутку та зниженню інвестиційних втрат до ринкового рівня.

"Крім того, відсутність перестраховиків-початківців дозволила традиційним перестраховикам зберегти свої частки на ринку без компенсації за рахунок пом'якшення умов. Ринок перестрахування, здається, має всі шанси поглинути розумний рівень збитків і при цьому нарощувати капітал".

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/reinsurance-market-will-continue-to-thrive-with-dedicated-capital-poised-to-increase-am-best/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес