На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Ринок перестрахування P&C виходить на новий рівень рівноваги, вважає фінансовий директор Swiss Re

Версия для печати Версия для печати
23.08.2024 

За словами фінансового директора Swiss Re Джона Дейсі (John Dacey), первинний страховий ринок розуміє, що підвищення цін на перестрахування майна та нещасних випадків (P&C) необхідне в майбутньому, і що ринок зараз "досягає нового рівня рівноваги".

У нещодавньому інтерв'ю CNBC International News після публікації сильних результатів за перше півріччя, фінансовий директор Дейсі обговорила досвід перестраховика під час липневих оновлень та ринок перестрахування ризиків у більш широкому розумінні.

"Ми були дуже задоволені липневим поновленням, підвищенням цін на 8%, а з початку року – на 9%, тож відбулася невелика модуляція", – сказала Дейсі.

Обсяг премій за поновленими договорами P&C Re в липні склав 4,5 млрд доларів США, що на 7% більше порівняно з обсягом премій за договорами, що підлягали поновленню.

Крім того, завдяки ретельному підходу до інфляції та оновленим моделям збитків, припущення щодо збитків зросли на 10%.

"Ми очікуємо, що в майбутньому люди продовжуватимуть бачити, що потреба у збільшенні навантаження через інфляцію витрат зменшилася, але вона не зникла", – зазначила Дейсі.

Він пояснив, що оновлені моделі Swiss Re, зокрема для природних катастроф, показують зростання збитків від конвективних штормів і повеней. Це зумовлює необхідність підвищення цін на регіони, які у 2020, 2021 та 2022 роках коштували дешевше.

"І, оскільки ми робимо це, підвищення цін, відверто кажучи, необхідне, оскільки ми продовжуємо рухатися вперед. Я думаю, що первинна галузь тепер це розуміє, ми виходимо на новий рівень рівноваги, де вони можуть отримати кращі тарифи, щоб мати змогу платити за перестрахування, необхідне для покриття ризиків, які ми беремо на себе", – підсумувала Дейсі.

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/pc-reinsurance-market-is-reaching-a-new-level-of-equilibrium-says-swiss-re-cfo/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес