На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Глобальне страхування гібридів та електромобілів стрімко зростає

Версия для печати Версия для печати
02.09.2024 

Згідно з нещодавнім аналізом HTF Market Intelligence, очікується, що світовий ринок страхування гібридних та електричних транспортних засобів (EV) до 2030 року зростатиме зі середньорічним темпом приросту (CAGR) на 16,88%.

Такий прогноз зростання пов'язаний зі зростанням популярності гібридних та електромобілів, що стимулює попит на страхові продукти, спеціально розроблені для цих типів транспортних засобів.

Страхування гібридних та електромобілів – це спеціалізоване покриття, яке враховує унікальні ризики, пов'язані з цими транспортними засобами, такі як висока вартість заміни акумулятора, наявність зарядної інфраструктури та потенційний вплив державних стимулів.

Зі збільшенням кількості власників гібридних та електромобілів зростає і потреба у страхових полісах, які б відповідали цим специфічним потребам.

Зростання ринку страхування гібридів та електромобілів

У звіті проаналізовано потенціал для розширення ринку страхування гібридних та електромобільних транспортних засобів, а також надано дані про структуру та розмір ринку. Він має на меті допомогти особам, які приймають рішення, визначити інвестиційні можливості та усунути будь-які прогалини на ринку.

Крім того, у звіті проаналізовано зміну динаміки ринку, нові тенденції, а також ключові драйвери, виклики та обмеження, що впливають на ринок.

Звіт ставить перед собою кілька цілей, серед яких:

  • аналіз та прогнозування обсягу ринку у вартісному та натуральному вираженні;
  • оцінка ринкових часток ключових сегментів; та
  • вивчення розвитку ринку страхування гібридів та електромобілів у різних регіонах.

Він також має на меті надати детальний аналіз факторів, що впливають на зростання ринку, та оцінити бізнес-стратегії провідних компаній на ринку, включаючи такі види діяльності, як дослідження та розробки, партнерство та запуск нових продуктів.

Тенденції ринку страхування гібридів та електромобілів

Однією з ключових тенденцій, визначених у звіті, є зростаючий зсув споживачів у бік екологічно сталого транспорту, що підвищує попит на спеціалізовані страхові продукти.

Розширення ринків електромобілів та гібридів у різних регіонах надає страховикам значні можливості для впровадження та розширення спеціалізованих страхових пропозицій.

Однак ринок стикається з проблемами, зокрема високою вартістю ремонту або заміни основних компонентів, таких як акумулятори та електроприводи. Ці витрати можуть ускладнити для страховиків ефективне врегулювання страхових випадків.

Крім того, вищі початкові внески, пов'язані зі страхуванням електромобілів та гібридів, через підвищену вартість запчастин та ремонту, можуть відлякати деяких споживачів від вибору цих спеціалізованих страхових продуктів.

Джерело:  Insurance Business UK
URL статті:  https://www.insurancebusinessmag.com/uk/news/auto-motor/global-hybrid-and-ev-insurance-set-for-rapid-rise-503876.aspx

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес