На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Moody's змінює прогноз по глобальному перестрахуванню на позитивний

Версия для печати Версия для печати
03.09.2024 

Moody's Investors Service Inc. у понеділок змінило свій прогноз для світового перестрахувального сектору на позитивний.

Вищі ціни та жорсткіші умови політики в поєднанні з обмеженим приходом нового капіталу на ринок сприятимуть збереженню високої прибутковості протягом наступного року, за умови, що не станеться великих катастроф, йдеться у звіті Moody's.

Очікується, що ціни на перестрахування майна залишаться "сприятливими", в той час як ціни на перестрахування від нещасних випадків також зросли, йдеться у звіті.

Перестраховики, однак, спостерігають зростання кількості позовів від нещасних випадків, що частково зумовлено збільшенням кількості судових процесів у США. Вони можуть додати резерви, щоб пом'якшити збільшення кількості судових процесів і збільшення кількості присуджень присяжних, зазначає Moody's.

Прогнозується, що ціни залишаться стабільними або зростуть у 2025 році на основі щорічного опитування покупців перестрахування Moody's, але опитування "вказує на уповільнення темпів зростання ставок і деяке зниження ставок за видами страхування, схильними до ризику катастроф".

В окремому звіті, опублікованому в понеділок, Moody's повідомило, що більшість респондентів щорічного опитування світових покупців перестрахування майна/нещасних випадків "очікують, що ціни на перестрахування залишаться стабільними або зростуть у 2025 році на знак того, що перестраховики збережуть здорову цінову політику і жорсткі умови в більшості бізнес-ліній ще на один рік".

Moody's додало, що "наше дослідження вказує на сповільнення темпів зростання ставок і деяке зниження ставок по об'єктах нерухомості, схильних до ризику катастроф.

Покупці в основному пов'язують постійне зростання ставок зі збільшенням витрат на покриття збитків, а деякі також посилаються на обмежену пропозицію перестрахування, зазначає Moody's.

Автор:  Matthew Lerner
Джерело:  Business Insurance
URL статті:  https://www.businessinsurance.com/moodys-shifts-outlook-for-global-reinsurance-sector-to-positive-2/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес