На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Ціни на комерційне страхування в США зросли на 5,9% у 2 кварталі 2024 року

Версия для печати Версия для печати
10.09.2024 

Згідно з даними WTW, ціни на комерційне страхування помірно зростають у 2 кварталі 2024 року, а за деякими напрямками спостерігається зниження.

Ціни на комерційне страхування в США зазнали помірного зростання на 5,9% у другому кварталі 2024 року, згідно з дослідженням WTW's Commercial Lines Insurance Pricing Survey (CLIPS).

Дослідження, в якому порівнюються ціни на поліси, укладені у 2 кварталі 2024 року, з цінами того ж кварталу 2023 року, демонструє нестабільну тенденцію в зміні сукупних комерційних цін. Після пікового значення близько 10% в останні три квартали 2020 року цей показник почав знижуватися, опустившись до трохи менше 5% у 4 кварталі 2022 року. Потім вона відновилася до рівня вище 5% у 1 кварталі 2023 року і залишається вище 6% з 4 кварталу 2023 року, повідомляє WTW.

Дані CLIPS вказують на те, що у 2 кварталі 2024 року більшість комерційних видів страхування продовжували демонструвати помірне або значне зростання цін, за винятком компенсацій працівникам, відповідальності директорів та посадових осіб, а також кіберстрахування. За цими напрямками спостерігалося незначне зниження цін, повідомляє WTW.

Найбільше зростання цін було зафіксоване в сегменті страхування відповідальності перед третіми особами та комерційного автотранспорту, причому в обох випадках зростання цін перевищило двозначну цифру. Комерційна нерухомість, хоча й продовжувала зростати, але меншими темпами порівняно з попереднім кварталом.

Цікаво, що кіберстрахування, яке демонструвало значне зростання ставок з 2021 року по 3 квартал 2022 року, почало демонструвати значне зниження ставок з 1 кварталу 2023 року, і ця тенденція продовжилася в 2 кварталі 2024 року, повідомляє WTW.

З точки зору розміру рахунків, зростання цін на середні та великі рахунки було дещо нижчим, ніж у попередньому кварталі, тоді як на малі рахунки ціни зросли дещо більше. У спеціалізованих лініях спостерігалося невелике зниження ставок.

Джерело:  Risk & Insurance
URL статті:  https://riskandinsurance.com/u-s-commercial-insurance-prices-rise-5-9-in-q2-2024/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес