На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Страхові збитки зросли на 5% порівняно з 10-річним середнім показником

Версия для печати Версия для печати
16.10.2024 
Джерело: Gallagher Re

Застраховані збитки від глобальних природних катастроф склали щонайменше 108 мільярдів доларів США за перші дев'ять місяців цього року, що лише на 5% перевищує середній показник за 10 років у 102 мільярди доларів США, йдеться у звіті Gallagher Re, перестрахувального брокера Arthur J. Gallagher & Co.

Попередні оцінки не включають страхові збитки від урагану "Мілтон", який обрушився на Флориду 9 жовтня.

Збитки від стихійних лих, застрахованих державою та приватними компаніями, за перші дев'ять місяців знизилися на 11% порівняно з $122 млрд, зафіксованими за перші дев'ять місяців 2023 року.

На США припадає понад $77 млрд, або 71% від загальної суми страхових збитків за дев'ять місяців, що перевищує середній десятирічний показник у регіоні, який становить $65 млрд.

За даними Gallagher Re, ураган Helene став найдорожчою подією в галузі в третьому кварталі, спричинивши страхові збитки на суму від $10 млрд до $15 млрд.

Сім з 10 найдорожчих страхових випадків за дев'ять місяців сталися в США, в тому числі ураган "Хелен". Чотири з інших 10 найбільших збитків припадають на сильні конвективні шторми.

Збитки від сильних конвективних штормів у розмірі 57 мільярдів доларів склали більше половини від дев'ятимісячного глобального показника, з яких близько 51 мільярда доларів припало на Сполучені Штати.

За перші дев'ять місяців у США відбулося щонайменше 15 індивідуальних конвективних штормів, застрахованих на мільярди доларів, 11 з яких коштували понад 2 мільярди доларів.

Тропічні циклони посіли друге місце за вартістю у світі, завдавши страхових збитків на суму 22 мільярди доларів, а повені – третє місце з показником 15 мільярдів доларів.

В атлантичному сезоні ураганів у США вже відбулося п'ять ураганів, і сприятливі умови повинні зберегтися до листопада, йдеться у звіті Gallagher Re.

Автор:  Claire Wilkinson
Джерело:  Business Insurance
URL статті:  https://www.businessinsurance.com/2024/10/16/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес