На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Звіт LMA підкреслює роль страхування в декарбонізації

Версия для печати Версия для печати
24.10.2024 

Чи може страхова галузь сприяти переходу до сталого майбутнього?

У той час як світові економіки готуються до майбутньої зустрічі Конференції Сторін ООН зі зміни клімату, новий звіт, підготовлений на замовлення Асоціації ринку Lloyd’s (LMA), висвітлює життєво важливу роль страхового сектору в переході до сталого майбутнього. У звіті "Страхування переходу" розкривається тиск, який чинить зміна клімату на страхову галузь, а також окреслюється невід'ємна позиція сектору у сприянні переходу до низьковуглецевої економіки.

Звіт є першим дослідженням, яке розглядає, як перехід до сталого розвитку вплине на страхову галузь протягом наступних двох десятиліть. У ньому досліджуються виклики, ризики та можливості, з якими стикаються страховики в ключових секторах економіки, на основі глибокого аналізу, проведеного KPMG. Оскільки страхова галузь орієнтується в цих змінах, її здатність підтримувати ініціативи зі скорочення викидів вуглецю матиме вирішальне значення.

"Як провідний світовий ринок комплексного та спеціалізованого страхування, Lloyd’s є центром глибокої експертизи, інноваційних продуктів та капіталу", – сказав Paul Davenport, директор з фінансів та ризиків LMA. "55 керуючих агентів, які є членами LMA, вже відіграють ключову роль у підтримці ключових секторів у перехідний період, але для збереження цього лідерства їм потрібне чітке розуміння стратегічних, операційних, регуляторних та фінансових ризиків, якими необхідно управляти".

Картування шляхів декарбонізації

Дослідження фокусується на восьми економічних секторах, що мають вирішальне значення для ринку Lloyd's, і відображає потенційні стратегії декарбонізації. Сюди входять підходи до скорочення викидів у сценаріях від "звичайного бізнесу" до амбітних цілей, узгоджених з цільовим показником Паризької угоди на рівні 1,5°C.

Roger Jackson, провідний фахівець KPMG з питань корпоративної соціальної відповідальності у сфері страхування, підкреслив, що страхування є невід'ємною частиною перехідного періоду, зазначивши: "Звіт має на меті висвітлити погляди, які є ключовими для страховиків Lloyd's: "Цей звіт має на меті представити спільну точку зору на перехідні сектори, які також є ключовими для андеррайтерів Lloyd's".

"Тихий" перехід триває

Один з ключових висновків звіту полягає в тому, що бізнес у різних галузях вже переживає "тихий" перехід, впроваджуючи чистіші технології, відновлювані джерела енергії та низьковуглецеві матеріали. Однак відсутність чітких даних створює ризики для страховиків з точки зору ціноутворення та узгодження продуктів. Краще розуміння цих змін матиме вирішальне значення для того, щоб страховики могли підтримувати клієнтів, зберігаючи при цьому актуальність своїх пропозицій.

Davenport підкреслив важливість цього узгодження, заявивши: "Без страхування підприємствам буде важко досягти своїх цілей у перехідний період або підвищити стійкість до впливу мінливого клімату". Він додав, що п.п.реду ще багато роботи, оскільки цей ландшафт продовжує розвиватися.

Автор:  Jonalyn Cueto
Джерело:  Insurance Business UK
URL статті:  https://www.insurancebusinessmag.com/uk/news/catastrophe/lma-report-highlights-role-of-insurance-in-decarbonisation-511040.aspx

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес