На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Страховики закликають до наглядових і регулятивних підходів до кліматичних ризиків

Версия для печати Версия для печати
11.07.2022 

Insurance Europe відреагувала на консультацію Ради з фінансової стабільності (FSB) щодо її консультативного звіту про наглядові та регуляторні підходи до ризиків, пов’язаних із кліматом.

Немає жодних доказів того, що страховики особливо вразливі до загальносистемного впливу зміни клімату. Страховики не стикаються з системним ризиком, що походить від зміни клімату, і не передається ним: радше, з ним стикається суспільство в цілому.

FSB, установи, що встановлюють стандарти, і наглядові органи повинні брати до уваги зміни у звітності та доступність узгоджених даних, пов’язаних із кліматом, з реальної економіки, а також уникати повторів і невідповідностей із існуючими або майбутніми ініціативами. Більше того, такий справді глобальний ризик, як зміна клімату, вимагає глобально скоординованого підходу.

Такі інструменти, як стрес-тести, які все ще є дослідницькими за своєю природою, слід використовувати лише для виявлення ознак відповідних проблем і потребують подальшої роботи, перш ніж використовувати їх для висновків. Важливо уникати помилкової точності, надмірної складності та деталізації, зосереджуючись на суттєвості, щоб уникнути надмірного навантаження на страховиків.

Ще занадто рано розробляти нові інструменти для страхового сектору, окрім продовження розробки інструментів моніторингу, таких як кліматичні стрес-тести.

Источник:  Форіншурер
URL статьи:  https://forinsurer.com/news/22/07/11/41464

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес