На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

У Львові планують страхувати від наслідків падіння дерев

Версия для печати Версия для печати
26.09.2022 

Деталей міської програми страхування від наслідків падіння дерев ще не напрацювали, тому достеменно не відомо, як саме вона працюватиме.

Iз наступного року у Львові запрацює міська система страхування від наслідків падіння дерев. Про це повідомила керівниця управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради Олександра Сладкова під час дискусії Тvoemisto.tv про озеленення.

"Уперше в Україні пропонуємо запровадити міську систему страхування наслідків падіння дерев. У випадку, якщо дерево впало без буревію, то, без сумніву, – це відповідальність міських служб. I міські служби можуть застрахуватися для того, щоби такі випадки оплачували. Якщо ж є буревій, то за сильного вітру будь-яке дерево може впасти, і це не страховий випадок", – каже вона.

Олександра Сладкова розповідає, що у Польщі, якщо падає дерево, то управління екології дає довідку про те, чи було на той час штормове попередження і чи те дерево було обстежене, чи ні.

"Далі інформація і документи потрапляють у страховий відділ міськради. Якщо авто застраховане, то вам буде компенсація, якщо не застрахована то не буде", – додає керівниця управління екології Львівської міської ради.

Вона зазначає, що міська система страхування наслідків від падіння дерев має запрацювати уже з січня. Деталей програми поки що не напрацювали, тому достеменно не відомо, як саме вона працюватиме.

Источник:  Твоє Місто
URL статьи:  https://tvoemisto.tv/news/u_lvovi_planuyut_strahuvaty_naslidky_vid_padinnya_derev_137744.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес