На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Глобальні ціни на комерційне страхування у 2022 році продовжують знижуватися. Звіт Marsh

Версия для печати Версия для печати
01.11.2022 

Глобальні ціни на комерційне страхування продовжували знижуватися протягом третього кварталу 2022 року, при цьому зростання сповільнилося до 6% проти 9% у другому кварталі, пише Beinsure.

Глобальний індекс страхового ринку Marsh відзначає 3 квартал 2022 року як 20-й квартал поспіль підвищення страхових тарифів, але він також показує, що зростання сповільнюється з 1 кварталу цього року.

Підвищення цін у більшості регіонів сповільнилося через загальне зниження певних фінансових і професійних напрямків, особливо страхування директорів і посадових осіб.

У США, де зведене зростання цін склало 5%, спостерігалося найбільше поміркування зростання середніх цін, знизившись із темпів зростання в 10% у 2 кварталі.

Тим часом зростання тарифів уповільнилося з 11% до 7% у Великобританії, з 7% до 5% у Тихоокеанському регіоні та з 3% до 2% в Азії, залишаючись незмінним у Латинській Америці та Карибському басейні на рівні 5%, а також на 6% у континентальній Європі.

В опитуванні Marsh зазначено, що глобальні ціни на страхування майна зросли в середньому на 6% у третьому кварталі 2022 року, на тому ж рівні, що й у попередньому кварталі, тоді як ціни на страхування від нещасних випадків зросли в середньому на 4% порівняно з 6% у попередньому кварталі.

Ціни на кіберстрахування продовжували випереджати інші лінії зі зростанням на 53%, зафіксованим протягом третього кварталу, хоча навіть тут зростання було помірним: ціни зросли на 48% у США та 66% у Великобританії порівняно з 79% та 68%.

Глобальне бізнес-середовище залишається складним для клієнтів. Постійна інфляція та геополітична нестабільність впливають на всі сектори, і аналітики очікують ще більш складних умов на і без того напруженому ринку страхування нерухомості після урагану "Ян".

Источник:  Форіншурер
URL статьи:  https://forinsurer.com/news/22/11/01/41946

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес