На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

80% зумерів готові змінити місце роботи заради розширеного соціального пакету та медстрахування

Версия для печати Версия для печати
06.04.2023 

Наявність розширеного ДМС, що включає стоматологічні та психологічні послуги, є найважливішим для співробітників компаній від 24 до 39 років (44%) та від 18 до 23 років (40%).

39% опитаних вказали, що наявність ДМС із максимальною кількістю послуг (у тому числі стоматологом та психологом) відіграє значну роль при виборі місця роботи. Ще чверть наголошують на важливості наявності ДМС, проте включені в пакет послуги не мають значення.

40% зумерів вкрай акуратно ставляться до складових ДМС, їм важливо, щоб пакет був розширений. Такої ж думки щодо страхування від роботодавця дотримуються 35% мілленіалів, 44% представників покоління Х та 56% бебі-бумерів.

Серед усіх опитаних більшість обирають місце роботи залежно від можливості компенсувати вартість навчання для підвищення кваліфікації (41%), отримувати додаткові оплачувані неробочі дні, крім відпустки (39%) та заповнювати вартість витрат на дітей (30%).

  • Оплата навчання підвищення кваліфікації є найбільш привабливою опцією для 80% зумерів.
  • Для мілленіалів важливу роль у процесі прийняття рішення про вибір місця роботи відіграє компенсація витрат на заняття спортом (44%) та додаткові оплачувані неробочі дні поза відпусткою (42%).
  • Працівникам покоління Х важливо, щоб роботодавець компенсував витрати на харчування (33%) та стільниковий зв’язок та мобільний інтернет (29%).
  • 67% бебі-бумерів необхідно, щоб роботодавець надавав додаткові оплачувані вихідні, 33% вказують, що оберуть роботодавця, який оплачує витрати на бензин.

58% усіх опитаних зізналися, що готові змінити місце роботи заради розширеного соціального пакету та додаткових бонусів від роботодавця. Найбільша кількість зумерів (80%) та мілленіалів (61%) підтвердили, що вони можуть перейти в іншу компанію заради бонусів від роботодавця. Серед представників покоління таких людей менше — 56%. Серед бумерів переважна більшість (77%) готова залишитися на колишньому місці роботи.

Источник:  Форіншурер
URL статьи:  https://forinsurer.com/news/23/04/06/42524

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес