На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

США: Названо органічні фрукти, які займають найбільшу площу в програмі страхування врожаю

Версия для печати Версия для печати
30.04.2023 

У США площі органічних фруктів, зареєстровані у Федеральній програмі страхування врожаю (FCIP), значно зросли в період з 2011 по 2021 рік. Міністерство сільського господарства США, Агентство з управління ризиками (RMA) пропонує фермерам різні види страхування врожаю.

Про це повідомляє FreshPlaza.

Відзначається, що яблука та виноград є органічними фруктовими культурами, що займають найбільшу площу в межах програми. У 2021 році в США було зібрано понад 31 тис. акрів органічних яблук і понад 42 тис. акрів органічного винограду. Того ж року було застраховано понад 27 тис. акрів органічних яблук і понад 15 тис. акрів органічного винограду. У 2021 році на ці та інші спеціальні культури припадало 25% вартості рослинництва в США.

Органічні товари, як правило, мають вищу ціну, ніж їхні звичайні аналоги, і 2014 року RMA почала розширювати доступність цін, що відображають фактичну вартість застрахованого врожаю. Потім органічні виробники, які відповідали вимогам, могли вибирати окремі, більш високі органічні ціни відповідно до своєї політики, і застраховані акри росли. RMA значно збільшила кількість доступних органічних полісів, запропонувавши до 2021 року 84 різні варіанти органічної ціни.

У 2022 році RMA посилила захист і гнучкість за допомогою Програми допомоги перехідним і органічним виробникам, яка надає субсидію в розмірі 10 відсоткових пунктів надбавки для всіх культур, які переходять на органічне виробництво, а також політики захисту доходів усієї ферми, що охоплює перехідні або сертифіковані органічні культури.

Источник:  AgroPortal
URL статьи:  https://agroportal.ua/news/mir/ssha-nazvano-organichni-frukti-yaki-zaymayut-naybilshu-ploshchu-v-programi-strahuvannya-vrozhayu

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес