На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

ШІ замість реєстратури: Google створила чатбот для клініки Мейо — він структуруватиме медичні дані пацієнтів

Версия для печати Версия для печати
07.06.2023 

Новий сервіс Google Cloud Enterprise Search в Generative AI App Builder дозволяє створювати клієнтам власних ШІ-чатботів для структуризації внутрішніх даних, і однією з перших його випробувала саме клініка Мейо.

Відтепер працівники медичного закладу зможуть швидко отримати історію хвороби пацієнта, зображення, геномні або лабораторні дані за допомогою простого запиту – навіть якщо вони зберігаються в різних форматах і місцях.

"Клініка Мейо – світовий лідер у застосуванні штучного інтелекту, і вони є важливим партнером, оскільки разом ми визначаємо відповідальні шляхи впровадження цієї технології в охорону здоров'я", — сказав генеральний директор Google Cloud Томас Куріан.

Генеративний ШІ став, мабуть, найактуальнішою темою у світі технологій наприкінці 2022 року, коли OpenAI за спонсорства Microsoft випустила ChatGPT для громадськості. Google намагалась наздогнати конкурента, швидко оприлюднивши власного чатбота Bard.

Однак, охорона здоров'я – це складна галузь, яка не прощає помилок, і цікаво як впораються тут чатботи, які іноді можуть "‎галюцинувати" – тобто видавати неправдиву інформацію, як факт.

Google зазначає, що її підхід до конфіденційності гарантує, що клієнти збережуть контроль над своїми даними, і зазначає, що нова послуга відповідає Акту про мобільність та підзвітність медичного страхування (HIPAA).

Источник:  ITC.ua
URL статьи:  https://itc.ua/ua/novini/shi-zamist-reyestratury-google-stvoryla-chatbot-dlya-kliniky-mejo-yakyj-strukturuvatyme-medychni-dani-patsiyentiv/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес