На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Витрати роботодавців США на охорону здоров'я у 2024 році зростуть на рекордний рівень

Версия для печати Версия для печати
21.09.2023 

Американські роботодавці готуються до найбільшого за останні десять років зростання витрат на медичне страхування у 2024 році.

Про це пише Reuters.

Консультанти з питань пенсійного забезпечення з компаній Mercer, Aon та Willis Towers Watson прогнозують, що витрати роботодавців на охорону здоров'я зростуть на 5,4%-8,5% у 2024 році через медичну інфляцію та стрімке зростання попиту на дорогі ліки.

Опитування, проведене Mercer, підрозділом Marsh, показало, що понад дві третини роботодавців або не планують перекладати будь-яке зростання витрат на своїх співробітників, або перекладатимуть менше, ніж очікується у 2024 році.

За 12 місяців до серпня споживчі ціни в США зросли на 3,7%, порівняно з піком у 9,1% у червні минулого року. Втім, зростання цін на медичні послуги зазвичай відстає від загальної інфляції, оскільки контракти між страховиками та лікарнями щодо цін на процедури підписуються за кілька місяців, а то й за рік наперед.

З прогнозованого збільшення витрат роботодавців на охорону здоров'я на 8,5% в наступному році, Aon очікує, що 1% припаде лише на препарати для схуднення.

Крім того, роботодавці все частіше використовуватимуть ШІ, щоб допомогти скоротити витрати на адміністративний персонал, оскільки вони шукають способи пом'якшити зростання витрат.

Автор:  Ігор Пилипів
Источник:  Економічна правда
URL статьи:  https://www.epravda.com.ua/news/2023/09/21/704621/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес