На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Страхова галузь поділяє позицію щодо Закону ЄС про штучний інтелект — Insurance Europe

Версия для печати Версия для печати
27.09.2023 

Закон Європейського Союзу про ШІ є одним із перших у світі великих нормативних пакетів, покликаних відреагувати на цей технологічний ринок, що швидко розвивається.

Як зазначається на сайті Insurance Europe, з огляду на заключні етапи переговорів ЄС за участю Європейської Комісії, Ради та Парламенту, Insurance Europe опублікувала свої три ключові послання.

Перше. Страхова галузь пропонує визначення, тісно пов'язане з роботою міжнародних організацій, зокрема ОЕСР. Це забезпечить більшу визначеність і послідовність.

Друге. Хоча страхування слід виключити зі списку систем ШІ високого ризику в Додатку III, важливо, щоб будь-яке включення страхування життя і здоров'я було зосереджено на вирішенні потенційних проблем, пов'язаних з конкретним використанням систем ШІ. Інвестиційні продукти на основі страхування (IBIP) не повинні підпадати під категорію страхування життя.

Третє. Страхова галузь вітає включення до ст.6 тексту Парламенту можливості того, що постачальники послуг, які підпадають під одну або кілька критичних областей і варіантів використання, згаданих у Додатку III, можуть бути звільнені від низки вимог глави 2 розділу III.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес