На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Aon запускає програму міжгалузевих франчайзингових рішень для допомоги управління ризиками

Версия для печати Версия для печати
23.10.2023 

Міжнародний брокер Aon 19 жовтня оголосив про запуск програми франчайзингових рішень Aon у Північній Америці, що спрощує процес страхування завдяки ширшому вибору, цифровим інструментам і виділеним брокерським ресурсам, повідомляється на сайті Aon.

Зазначається також, що програма запущена за підтримки CoverWallet.

Управління страхуванням для франчайзерів і франчайзі не завжди є простим і зрозумілим, особливо для операторів, що складаються з декількох підрозділів. Програма франчайзингових рішень Aon надає унікальний досвід, що спрощує процес управління страхуванням, допомагає захистити бізнес від невідомих ризиків та допомагає франчайзинговим мережам функціонувати безперебійно, — зазначає керівник відділу партнерських відносин у Північній Америці підрозділу цифрових клієнтських рішень Aon Андреа Стефанеску,.

Крім того, зазначено, що для франчайзі Aon пропонує спеціалізовані брокерські ресурси, індивідуальне покриття за кращими ставками, призначене для задоволення вимог франчайзера на різних рівнях, а також простий процес покупки. Платформа дає їм змогу керувати страховими полісами онлайн, отримувати численні розцінки в режимі реального часу та отримувати страхові сертифікати – і все це в одному місці. Завдяки цим рішенням Aon усуває труднощі в процесі купівлі та обслуговування страховки, тим самим усуваючи прогалини в захисті та скорочуючи час, який франчайзі витрачає на страхування.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес