На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Marsh визначив головні ризики для британського бізнесу

Версия для печати Версия для печати
24.10.2023 

Фінансова невизначеність, здоров'я і благополуччя співробітників, а також порушення ланцюжка поставок виявилися головними ризиками для британського бізнесу, наголошується в дослідженні Міжнародного страхового брокера консультанта з ризиків Marsh.

Згідно з новим дослідженням Marsh, результати якого оприлюднено на сайті брокера, у всій Великій Британії найбільше занепокоєні впливом фінансової невизначеності (34%), здоров'ям і благополуччям працівників (31%) і порушенням ланцюжка поставок (23%) на свій бізнес протягом наступних 12 місяців.

Незважаючи на складне торговельне середовище, багато британських підприємств з оптимізмом дивляться на свої фінансові перспективи на майбутній рік: 50% очікують збільшення продуктивності, 47% очікують збільшення обороту, а 46% очікують збільшення прибутковості.

Ризики, пов'язані з людьми, викликають найбільшу стурбованість: психічне здоров'я і благополуччя співробітників (31%), утримання талантів, залучення та планування наступництва (22%), а також здоров'я і безпека населення і співробітників (21%) посідають друге, третє, четверте і п'яте місця відповідно.

За останні 12 місяців тільки 47% британських підприємств зверталися до політик і процедур у сфері охорони праці та техніки безпеки, а також пропозицій щодо психічного здоров'я і благополуччя співробітників (51%). Однак, заглядаючи в майбутнє, ці два пріоритети визначені як "людські". Аналіз культури та лідерства на робочому місці також згадується як пріоритетна сфера для кожного третього підприємства в майбутньому році.

Екологічні, соціальні та управлінські стандарти (ESG) були визначені в якості пріоритету для більшості британських підприємств: трохи більше половини (55%) респондентів розуміють вимоги ESG, а половина (50%) включили ESG в бізнес-стратегію. Деякі з них також уже передають ці очікування через свої ланцюжки поставок: 48% підприємств переглянули стратегії ESG своїх постачальників за останні три роки.

На ситуацію з ризиками у Великій Британії за останній рік сильно вплинули макроекономічні зміни, а також вплив геополітичних подій. Від індивідуальних підприємців і компаній, що швидко зростають, до великих корпорацій – жодна комерційна організація у Великій Британії не звільнена від необхідності застосування надійного підходу до управління ризиками, — зазначає генеральний директор комерційного та корпоративного відділу Marsh UK Алістер Фрейзер.

У повідомленні підкреслюється, що результати взяті зі Звіту Marsh про бізнес-ризики у Великій Британії за 2023 рік, у якому представлено дані, отримані в травні та червні 2023 року від більш ніж 2100 британських підприємств з оборотом від 100 000 до 500 млн фунтів стерлінгів на рік.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес