На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Zurich виходить на ринок загального страхування Індії

Версия для печати Версия для печати
02.11.2023 

Zurich Insurance Group (Швейцарія) сьогодні оголосила про стратегічний альянс з Kotak Mahindra Bank Limited, третім за величиною приватним банком Індії за ринковою капіталізацією, за допомогою пропонованого придбання 51% акцій Kotak Mahindra General Insurance.

Як повідомляється в прес-релізі Zurich, акції будуть придбані за 488 мільйонів доларів США за рахунок поєднання нового приросту капіталу і купівлі акцій (за умови отримання схвалення регулюючих органів і звичайних коригувань при закритті угоди).

Крім того, з часом Цюрих придбає додаткову частку в розмірі до 19%. Очікується, що ця угода стане найбільшою інвестицією іноземних страховиків у страховий сектор Індії відтоді, як 2021 року набули чинності нормативні зміни, що дозволяють іноземному володінню контрольним пакетом акцій.

Індія є одним з найбільш важливих ринків у світі з величезним потенціалом, і ми раді взяти на себе значні зобов'язання з чудовим партнером, — зазначає Тулсі Найду, головний виконавчий директор Zurich в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. "Завдяки високоякісній франшизі Kotak Mahindra Group та її досвіду у сфері індійських фінансових послуг, а також глибокому досвіду дистрибуції Цюріха і провідним у своєму класі можливостям у сфері роздрібного та комерційного страхування, ми впевнені, що це партнерство може принести сильні інновації, ноу-хау та чудову якість обслуговування клієнтів на індійський ринок загального страхування".

Очікується, що до 2030 року Індія стане третьою за величиною економікою світу і представляє значний невикористаний потенціал для розвитку страхових рішень. Швидке економічне зростання країни в поєднанні з низьким рівнем проникнення страхування, зростаючою поінформованістю, сильною цифровою інфраструктурою та розширеними правилами іноземної власності роблять її одним із найпривабливіших і найбільш швидкозростаючих страхових ринків у світі, наголошується в пресрелізі.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес