На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Insurance Europe опублікувала звіт і рекомендації щодо розвитку глобального ринку перестрахування

Версия для печати Версия для печати
10.11.2023 

Консультативна рада з перестрахування Федерації асоціацій страхування і перестрахування Insurance Europe (RAB) опублікувала докладний звіт "Сила перестрахування: підтримка стійкості суспільства за допомогою відкритого і добре регульованого ринку перестрахування".

Як повідомляється на сайті Insurance Europe, у звіті наголошено на ключових аспектах бізнес-моделі перестрахування, особливо на глобальній диверсифікації, які дають змогу галузі сприяти скороченню прогалин у страховому захисті, просуванню інновацій, підтримці адаптації до зростаючих небезпек зміни клімату та підвищенню фінансової стійкості.

На тлі значно зростаючих втрат від катастроф в усьому світі – внаслідок економічного розвитку, зміни клімату та глобалізації виробничих і розподільчих ланцюжків – ефективне об'єднання ризиків через кордони зараз важливіше, ніж будь-коли, наголошується в звіті.

У ньому викладаються рекомендації про те, як подолати бар'єри доступу до ринку і як підтримати здорову конкурентоспроможну галузь, яка може продовжувати відігравати ключову роль у захисті страховиків і, по суті, допомагати максимізувати страхове покриття в усьому світі.

Рекомендації звіту щодо перестрахувальної торгівлі та політики регулювання, зокрема, включають: сприяння вільному руху афілійованого і неафілійованого перестрахувального капіталу і виплат для підвищення стійкості, сприяння пруденційному регулюванню, заснованому на ризику, яке справедливо визнає переваги перестрахування для перестрахувальників за допомогою відповідного полегшення капіталу.

А також сприяння міжнародній наглядовій співпраці та наслідування успішних прикладів, таких як Закрита угода ЄС-США, забезпечення дійсно пропорційного і ризик-орієнтованого нагляду за перестрахуванням.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес