На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Рейтинги / Рейтинги

S&P присвоїло Vienna Insurance Group рейтинг "А+"

Версия для печати Версия для печати
26.07.2024 

Рейтингове агентство Standard & Poor's присвоїло Vienna Insurance Group (VIG) рейтинг "A+" зі стабільним прогнозом. Це ставить VIG в один ряд з провідними компаніями в Австрійському індексі торгівлі (Austrian Traded Index). Перестрахувальна компанія VIG, VIG Re, що базується в Празі, також отримала рейтинг "А+" зі стабільним прогнозом.

З кінця 2023 року S&P використовує нову модель капіталу для оцінки ризик-орієнтованого капіталу страхових компаній в Європі.

VIG зберігає сильний капітал відповідно до переглянутих критеріїв, навіть в екстремальних стресових сценаріях, з рівнем достовірності 99,99%. S&P підтвердило стійкість капіталу та найвищий рейтинг VIG, посилаючись на високі результати діяльності у 2023 році.

Це стало можливим завдяки гарним результатам андеррайтингу, стабільному комбінованому коефіцієнту та високій маржі нового бізнесу у сфері життя та здоров'я.

S&P також відзначило консервативне управління капіталом і фінансами VIG, яке створило значний буфер капіталу і сприяло плавному переходу на МСФЗ 17.

S&P також підкреслило лідерство VIG на ринку Австрії та кількох країн Центральної та Східної Європи (ЦСЄ).

Було відзначено диверсифікований страховий портфель VIG, потужний потенціал продажів та співпрацю з Erste Group у сфері банківського страхування.

Крім того, консервативна стратегія перестрахування VIG обмежує збитки від несприятливих погодних явищ в Австрії та ЦСЄ.

S&P заявило, що стабільний прогноз підтримується сильними ринковими позиціями VIG в Австрії та кількох країнах Центральної та Східної Європи.

Рейтингове агентство очікує, що VIG продовжить зростання протягом наступних двох-трьох років.

Завдяки потужним ресурсам капіталу та успішній бізнес-моделі Vienna Insurance Group має всі можливості для того, щоб скористатися перевагами зростання регіону ЦСЄ та бути надійним партнером для своїх клієнтів.

Автор:  Nataly Kramer
Джерело:  Beinsure
URL статті:  https://beinsure.com/news/sp-vienna-insurance-group-rating/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес