На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Рейтинги / Рейтинги

AM Best підвищило рейтинг фінансової стійкості Lloyd's

Версия для печати Версия для печати
07.08.2024 

Рейтингове агентство AM Best переглянуло рейтинг фінансової стійкості Lloyd's провідного світового майданчика страхування і перестрахування, з A (відмінно) до A+ (чудово), повідомляється сьогодні на сайті Lloyd's.

Також повідомляється, що РА переглянуло довгостроковий кредитний рейтинг емітента з A+ (відмінно) до "AA-" (чудово), прогноз стабільний, прогноз позитивний.

Підвищення рейтингу відображає стійкість балансу Lloyd, яку AM Best оцінює, як "дуже сильну", а також її високі операційні показники і досвід в управлінні ризиками.

"Підвищення рейтингу також підкреслює здатність Lloyd's залучати й утримувати інвесторів завдяки своїй унікальній ціннісній пропозиції, що забезпечує ефективну структуру капіталу, а також чудову позицію Lloyd's на ринку як провідного андеррайтера з міжнародного страхування спеціалізованого майна та ризиків від нещасних випадків", наголошується в повідомленні.

Прогнозуючи результати Lloyd's за 2024 рік, які будуть опубліковані 5 вересня, AM Best поділяє очікування Lloyd's, що ринок продовжить демонструвати високі показники андеррайтингу.

Також наголошується, що сьогоднішнє підвищення рейтингу з AM Best слідує за підвищенням рейтингу S&P Global наприкінці минулого року, водночас обидві агенції визнали міцність і стійкість балансу Lloyd's, його високі операційні показники та лідерські позиції на світовому ринку спеціалізованого страхування і перестрахування.

Джерело:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес