На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини автоцивілки / Новини автоцивілки

МТСБУ: три десятиліття гарантій та надійності на страховому ринку

Версия для печати Версия для печати
12.07.2024 

14 липня Моторно (транспортне) страхове бюро України святкує 30 років від дня заснування. Створення МТСБУ стало надзвичайно важливою подією для страхового ринку України, яке відкрило багато можливостей для водіїв та захисту постраждалих у дорожньо-транспортних пригодах.

quot;Протягом трьох десятиліть МТСБУ стало необхідною частиною страхового ринку України, надійним партнером для споживачів страхових послуг, потерпілих та страхових компаній. Наші результати та досягнення стали можливими завдяки зусиллям кожного працівника та злагодженої роботи команди Бюро, підтримці членів та органів управління МТСБУ, Національного банку України, Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики. Завдяки вам, мільйони водіїв забезпечені надійним страховим захистом своєї відповідальності, а потерпілі можуть розраховувати на гарантоване відшкодування збитків, завданих у випадку дорожньої аварії.quot; – прокоментував Генеральний директор МТСБУ Олександр Берназюк.

Основне завдання МТСБУ, як об’єднання, якісно виконувати свої основні функції: гарантійну, інформаційну, представницьку та функцію управління централізованими фондами Бюро. У 2023 році дирекцією та президією була прийнята quot;Стратегія розвитку МТСБУquot;, яка сфокусована на покращенні взаємодії між клієнтами, страховиками та Бюро в контексті подальшого оновлення законодавства та вимог НБУ.

quot;У 1994 році було створено Моторно (транспортне) страхове бюро України, а у 2004 році був прийнятий перший спеціалізований закон quot;Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобівquot;. З того часу відбулись істотні зміни у соціально-економічному, культурному, духовному житті кожного українця. Найголовніші зміни це – зміни у нашій свідомості. Важко уявити українського водія, який не користується послугами страхування цивільно-правової відповідальності перед третіми особами.quot; – зазначив заступник Генерального директора МТСБУ Граділь Андрій Іванович.

МТСБУ становить собою сервісну організацію, яка діє для споживачів фінансових послуг і страхових компаній – її засновників. Відкритість і прозорість надання інформації про стан ринку, діяльність страховиків, самого Бюро та впровадження доступних цифрових сервісів – стало стратегічним пріоритетом для МТСБУ.

Цьогоріч свою 75-річницю святкує і система quot;Зелена карткаquot;, в якій вже багато років МТСБУ є повноправним членом та забезпечує транскордонне страхування для багатьох українських водіїв. За словами директора Бюро quot;Зелена карткаquot; Олександра Салайчука: quot;У цьому році МТСБУ відзначає 30-річчя з дня свого створення, а також фактично 25-річчя участі у міжнародній системі автомобільного страхування quot;Зелена карткаquot;. Саме створення Національного Бюро, як єдиного об’єднання страховиків, було однією з передумов для набуття країною статусу члена цієї системи, що дозволило українським страховикам здійснювати обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності за договорами міжнародного страхування quot;Зелена карткаquot;.quot;

quot;Командна робота, довіра та повага, готовність допомагати колегам та поділитися своїм досвідом.quot; – саме так, описує роботу МТСБУ Начальник відділу кадрового обліку Лохматова Ганна Пантелеймонівна, яка працює вже 24 роки.

МТСБУ – це перш за все люди, які підтримують один одного в складні часи. За час повномасштабного вторгнення співробітники МТСБУ постійно допомагають один одному та спільними зусиллями надають необхідну допомогу Збройним Силам України.

Дирекцією Бюро було прийнято рішення про відміну будь-який офіційних заходів до дня створення МТСБУ, а кошти, які були виділені для них, спрямовуються на потреби Збройних Сил України задля забезпечення військових установками радіолокаційної боротьби.

Щиро дякуємо кожному за особистий вклад у спільну перемогу!

Слава Україні! Героям Слава!

Команда МТСБУ спільно з виданням Український страховий клуб підготували Журнал, де зібрані коментарі від співробітників Бюро та цікаві інтерв’ю, історія заснування та досягнення, які вдалося реалізувати за останні роки, а також вітання від партнерів, які є дотичними до його розвитку.

Завантажити журнал (3.92 MB, PDF)

Джерело:  МТСБУ
URL новини:  https://mtsbu.ua/news/post/mtsbu-spilno-z-vidannyam-ukrayinskij-strahovij-klub-vipustili-zhurnal-do-30-richchya-vid-dnya-zasnuvannya-byuro

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес