На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Корпоративні новини / Корпоративні новини

Продаж ?автоцивілки? в СГ ?ТАС? виріс майже втричі

Версия для печати Версия для печати
31.10.2007 

За 9 місяців 2007 року Страхова Група «ТАС» реалізувала 190 000 полісів обов’язкового страхування цивільно–правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ). Це майже на 180 % більше, ніж за аналогічний період минулого року.

«Серед основних причин зростання попиту на ОСЦПВ можна назвати позитивну динаміку автомобільного ринку та підвищення страхової культури населення України, – вважає Перший Заступник Голови Правління СГ «ТАС» Анетта Гузек. – Суттєвим стимулом для росту продажів цього продукту в СГ «ТАС» став конкурс для страхових агентів, який ми проводили по всій Україні».

Всього за два місяці конкурсу агенти СГ «ТАС» реалізували 46 617 полісів, що на 150 % більше минулорічних показників. Сума зібраних страхових платежів склала більше 7,5 млн. грн. Рекорд в 385 полісів ОСЦПВ за два місяці встановила Керуюча продажами у м. Євпаторія Кримської регіональної дирекції. Компанія нагородила переможницю відпочинком у п’ятизірковому готелі Єгипту. Всього в конкурсі відзначили 15 страхових агентів. Всі вони отримали цінні подарунки, серед яких цифрові фотоапарати та мобільні телефони.

Источник:  СГ «ТАС»

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес