На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Корпоративні новини / Корпоративні новини

СК "ЕКСПО Страхування" отримала "Фінансовий Оскар"!

Версия для печати Версия для печати
28.03.2019 

Фінансові установи по всьому світу вкладають великі кошти та прикладають багато зусиль для формування яскравих брендів, змінюють концепції, оформлення офісів, продуктів та сервісів під впливом вимог часу та впровадження інноваційних технологій. Позитивні емоції для клі&№1108;нтів при придбанні товарів та послуг, в тому числі і страхових, становлять основу сучасної маркетингової системи, тобто вони зараз "в тренді", хоча, звісно, ніхто не відкида&№1108; базові основи такі як надійність, платоспроможність, безпека та професіоналізм.

На основі цих тверджень відоме українське видання – журнал "БIЗНЕС" щорічно проводить вручення кращим фінансовим компаніям "Фінансових Оскарів" у різних номінаціях.

Страхова компанія "ЕКСПО Страхування", член Асоціації "Страховий бізнес", отримала нову та дуже важливу нагороду – "Фінансовий Оскар 2018" за досягнення у сфері врегулювання страхових випадків, де у номінації "Виплата року" посіла почесне перше місце.

"Ці тенденції відчувають та розуміють герої щорічного рейтингу "Фінансовий Оскар" і вдало трансформують стратегії ввірених їм фінансових установ. Вірогідно, саме це й дозволя&№1108; їм лишатися лідерами фінансового сектора, утримуючи свою ринкову частку та зберігаючи лояльність клі&№1108;нтів. Фінансист, що вмі&№1108; не лише рахувати гроші, а й вести відвертий та професійний діалог, – ось портрет нашого переможця. Тож мені лиша&№1108;ться побажати усім позитивних вражень від контактів з вітчизняними банками та страховими компаніями, представникам фінансових ринків – ще більше креативних ідей та засобів їх донесення до суспільства" – сказав Юрій Гус&№1108;в, заступник Головного редактора журналу "БIЗНЕС".

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес