На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Корпоративні новини / Корпоративні новини

Страхова компанія "Престиж" стала офіційним партнером змагань "Закарпатські Медичні Ралі – 2019"

Версия для печати Версия для печати
10.06.2019 

Страхова компанія "Престиж" стала офіційним партнером Всеукраїнських змагань бригад екстреної медичної допомоги "Закарпатські медичні ралі-2019", які відбулися 5-7 червня 2019 року у Закарпатській області.

У змаганнях брали участь 34 команди з різних областей України, які представляють 52 тисячі фахівців вітчизняної екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, а також 6 команд із Румунії, Литви, Словаччини, Польщі.

Місце проведення змагань пов’язано з тим, що в 2018 р. переможцем аналогічних змагань у м. Черкаси стала бригада Закарпатського територіального центру Екстреної Медичної допомоги.

На урочистому відкриті цього масштабного дійства були присутні керівники області, Українського науково-практичного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, представники Міністерства охорони здоров’я України, Ужгородського національного університету, зарубіжні гості, судді та партнери.

Керівництво Страхової компанія "Престиж" та Директор Закарпатської дирекції Мар’яна Миколаївна Євчинець традиційно виступає партнером різноманітних соціально-значущих та спортивних заходів, впроваджуючи соціально-орієнтовану політику та розуміючи, що майбутнє бізнесу в Україні безпосередньо залежить від добробуту суспільства у цілому, соціальної стабільності, рівня розвитку культури та освіти.

Источник:  СК Престиж
URL новости:  https://prestige-ic.com.ua/ua/news/2019/2019-06-10

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес