На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Корпоративні новини / Корпоративні новини

СК "Iнтер-Плюс" за 9 міс.2022 р. зібрала понад 31 млн грн страхових премій

Версия для печати Версия для печати
01.11.2022 

Страхова компанія "Iнтер-Плюс" (Київ) у січні-вересні 2022 року зібрала 31,188 млн грн чистих премій (на 22,1% менше, ніж за аналогічний період 2021 року). У перестрахування було передано 2,320 млн грн.

За дев’ять місяців компанія виплатила 2,364 млн грн., що на 26% менше, ніж за січень-вересень минулого року. Адміністративні витрати компанії становили 20,962 млн грн, витрати на збут – 6,491 млн грн. Валовий прибуток склав 28,232 млн грн, чистий прибуток – 1,9 млн грн.

Олена Чупиркіна, Голова Правління СК "Iнтер-Плюс", зазначила: "Завдяки злагодженій роботі колективу ми зберегли роботу компанії після 24.02.2022. Падіння продажів за деякими видами страхування пов’язане з воєнним станом у країні. Так, майже зупинилося зростання продажів туристичних страховок, які були дуже популярні минулого року. Ми віримо у близьку перемогу та відновлення України, плануємо розширення діяльності, щоб наші клієнти оперативно отримували якісні страхові послуги. Велику увагу приділяємо онлайн-продажам: на нашому сайті можна оформити онлайн-договори страхування при поїздках за кордон, медичне страхування в Україні, яке користується популярністю у іноземців, які перебувають у нашій країні".

Страхова компанія "Iнтер-Плюс" здійснює страхову діяльність у сфері ризикового страхування та працює на страховому ринку України з 2003 року.

Источник:  Iнтер-Плюс
URL новости:  https://www.inter-plus.com.ua/sk-inter-plius-za-9-mis-2022-r-zibrala-ponad-31-mln-hrn-strakhovykh-premij/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес