На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Корпоративні новини / Корпоративні новини

СК "БРОКБІЗНЕС" тепер має унікального фахівця з питань перестрахування ILS

Версия для печати Версия для печати
25.10.2023 

Директор департаменту перестрахування та андерайтингу спеціальних ризиків СК "БРОКБІЗНЕС" пройшов навчання компанії Phoenix CRetro Limited, курс "The Fundamentals of ILS: online course" – став єдиним представником українського страхового ринку, який пройшов навчання, успішно склав іспити та отримав відповідні сертифікати.

Навчання дало змогу отримати теоретичні та практичні навички використання та розуміння Похідних деривативів, пов'язаних з перестрахуванням (ILS), та визначення ролі яку вони відіграють у скороченні розриву між економічними та страховими збитками. Навіть переклад ILS українською мовою ще не є чітко визначеним.

Програма також надала знання про новий ринок альтернативного перестрахування, в якому використовуються багато термінів та визначень, які не мають аналогії в українському юридичному полі і які потребують свого вирішення та закріплення.

Сторонами контракту замість перестраховика та перестрахувальника виступає Спонсор та Інвестор. Однією з суттєвих відмінностей між ILS та ринком перестрахування є наявність реальних грошей або грошового забезпечення замість обіцянки виплати, а також купони, що є тарифом за перестрахування на рівні від 10% до 25% за ризик.

Наявність сертифікованого фахівця надає можливість участі у вхідному перестрахуванні іноземних ризиків за новими альтернативними програмами.

Источник:  Брокбізнес
URL новости:  https://bbs.ua/projdeno-kurs-the-fundamentals-of-ils-online-course-vid-kompaniyi-phoenix-cretro-limited/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес