На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини ринку

В Україні впроваджується механізм аудиту пожежної та техногенної безпеки

Версия для печати Версия для печати
17.02.2024 

Нині в Україні впроваджується механізм аудиту пожежної та техногенної безпеки й добровільного страхування для суб'єктів господарювання з середнім і незначним ступенями ризику.

З цього питання за участі представників Верховної ради України, Міністерства внутрішніх справ Державної регуляторної служби, ДП "Інфотех" та бізнесу відбувся круглий стіл.

Запровадження в Україні механізму аудиту пожежної й техногенної безпеки допоможе підприємцям кваліфіковано оцінити рівень безпеки на їхніх об'єктах й у разі потреби – усунути недоліки без застосування будь-яких стягнень.

Аудит є добровільним і не тягне за собою негативних наслідків і санкцій. Однак надасть змогу суб'єктам господарювання із середнім та/або незначним ступенями ризику ініціювати на своїх об'єктах незалежну перевірку, після якої можливо буде отримати відповідний акт та укласти договір страхування.

Завдяки цьому вдасться зменшити кількість планових перевірок, збільшити період між ними й посилити гарантії відшкодування збитків у разі порушення бізнесом вимог пожежної та техногенної безпеки. А фахівці Державної служби України із надзвичайних ситуацій зосередять більше зусиль на викликах, пов'язаних із подоланням наслідків російської збройної агресії та одночасно із цим матимуть розуміння рівня пожежної та техногенної безпеки на підприємствах.

Источник:  ДСНС України
URL новости:  https://mvs.gov.ua/uk/news/v-ukrayini-vprovadzujetsia-mexanizm-auditu-pozeznoyi-ta-texnogennoyi-bezpeki

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес