На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини ринку

Юлія Свириденко та Джина Раймондо обговорили залучення інвестицій та страхування від воєнних ризиків

Версия для печати Версия для печати
31.08.2024 

Українська делегація на чолі з Першою віцепрем’єр-міністеркою України – Міністеркою економіки України Юлією Свириденко почала робочий візит у США.

У рамках візиту Перша віцепрем’єр-міністерка України – Міністерка економіки України Юлія Свириденко зустрілася із Міністеркою торгівлі США Джиною Раймондо.

Юлія Свириденко та Джина Раймондо обговорили розбудову інфраструктури залучення інвестицій в Україну. Зокрема, у контексті залучення інвестицій в оборонний сектор України, Юлія Свириденко висловила вдячність за оголошену Державним секретарем США Ентоні Блінкеном допомогу у розмірі $2 млрд.

"Ми зацікавлені у використанні частини цих коштів для виробництва в Україні озброєння спільно з американськими компаніями, зокрема через створення спільних оборонних підприємств. Я вдячна Джині Раймондо за готовність докласти зусиль для залучення американських оборонних компаній до співпраці із українськими підприємствами й спільного виробництва озброєння для потреб Сил безпеки та оборони України", – зазначила Юлія Свириденко.

Cторони обговорили розвиток ринку страхування від воєнних ризиків та страхування бізнес-подорожей. Юлія Свириденко та Міністерка торгівлі США обговорили шляхи залучення приватних страхових компаній з США для розвитку цього сегменту ринку.

Також йшлося про залучення на фінансування до програм іпотечного кредитування. Зокрема, фінансової підтримки з боку Американської корпорації з фінансування міжнародного розвитку (DFC) для програми єОселя.

Джерело:  Мінекономіки
URL новини:  https://me.gov.ua/News/Detail?lang=uk-UA&id=0bb3493f-32b8-44b2-9d69-2fe26554ae9f

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес