На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини ринку

ФДМУ обговорив з Польщею страхування інвестицій від воєнних ризиків

Версия для печати Версия для печати
13.09.2024 

Команда ФДМУ у складі в.о Голови Фонду Іванни Смачило та керівника апарату відомства Олександра Бірюкова провела робочу зустріч з Польською агенцією інвестицій та торгівлі, Польським фондом розвитку і Корпорацією страхування експертних кредитів. Предмет обговорень – шляхи залучення польських інвесторів на українські ринки.

Делегація представила партнерам можливості інвестування у державну нерухомість або землі сільськогосподарського призначення. Окремо представили інвестменю з приватизації, акцентували на відновленні великої приватизації. Іванна Смачило розповіла польським колегам про найбільші активи – готель "Україна", АТ "Об’єднана гірничо-хімічна компанія", завод "Аерок".

Також сторони обговорили можливості обміну досвідом щодо управління агропідприємствами, які перебувають у державній власності, та підготовки й передачі в оренду земель сільськогосподарського призначення. Досвід наших партнерів важливий, оскільки імплементація європейських стандартів в Україні є однією з вимог для вступу до Європейського Союзу.

Окремою темою обговорень стали можливості страхування польських інвестицій від воєнних ризиків, адже економічні гарантії для бізнесу є одним з ключів до успішного залучення іноземного капіталу в українську економіку.

У свою чергу, представники Польської агенції інвестицій та торгівлі висловили зацікавленість у пропозиціях від ФДМУ, зокрема у секторах сільського господарства та видобувної галузі.

Джерело:  Кабінету Міністрів України
URL новини:  https://www.kmu.gov.ua/news/mizhnarodna-spivpratsia-komanda-fdmu-provela-zustrich-z-polskoiu-ahentsiieiu-investytsii-ta-torhivli-polskym-fondom-rozvytku-i-korporatsiieiu-strakhuvannia-ekspertnykh-kredytiv

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес