На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини ринку

Міноборони спільно з Міністерством інформполітики продовжують проект "Embedded journalists"

Версия для печати Версия для печати
25.06.2015 

Шановні журналісти! Міноборони спільно з Міністерством інформполітики продовжують проект "Embedded journalists" – закріплення журналіста за військовою частиною в зоні АТО, та запрошують журналістів взяти участь.

На посаду "Embedded journalists" передбачено 4 точки з щотижневою ротацією.

Участь у конкурсі на "Embedded journalists" можуть взяти журналісти, які мають:

  • Страховий поліс на роботу журналіста в зоні бойових дій
  • Сертифікат про проходження спеціалізованого тренінгу військового журналіста.
  • Допуск до роботи в зоні АТО від СБУ (можливо буде встановлена додаткова перевірка).
  • На момент прикріплення журналіст має перебувати у відмінному фізичному стані. Перед прикріпленням представники ЗМI повинні консультуватися з лікарем(-ями) щодо свого стану здоров'я. Журналіст усвідомлює, що у випадку, якщо у нього виявляться в анамнезі захворювання серця або легенів, а також ішемічної хвороби, або інші хронічні або поширені захворювання або схильності до таких хвороб, а також у період вагітності не можуть брати участь у таких заходах. ПРЕДСТАВНИК ЗМI декларує відсутність у нього будь-яких травм, або наслідків травм, що можуть спровокувати хворобу під час прикріплення.

Статус "Embedded journalists" передбачає підписання контракту між журналістом, ЗМI і Міністерством оборони України про нерозголошення державних таємниць та інформації, яка може загрожувати інформаційній безпеці України. З журналістом буде постійно працювати прес-офіцер.

Редакція ЗМI, представником якого є "Embedded journalists", має гарантувати дотримання вимог трудового кодексу та класифікувати перебування журналіста в зоні АТО як офіційне відрядження.

ПРЕДСТАВНИК ЗМI повинен обов'язково мати при собі засоби індивідуального захисту, що включають в себе, як мінімум, бронежилет не менше 4 класу захисту, шолом з відповідним маркуванням "Преса", мати при собі медичну аптечку (в ній має бути все необхідне для надання першої медичної допомоги) та вміти нею користуватися.

Місце перебування журналіста: р-н Широкине, Піски, Авдіївка, Щастя.

Від редакції на одну точку на один тиждень максимально може бути приписано на embedment не більше 2 представників редакції.

Просимо надсилати необхідні документи на адресу popova@mip.gov.ua за два тижні до запланованої дати перебування в АТО. Договір страхування життя та здоров'я зі страховою сумою не менше 100 тис. грн. або в іноземній валюті за курсом НБУ на дату укладання договору можна отримати у членів наступних об'єднань страховиків: Асоціація страховий бізнес, Ліга страхових організацій України, Українська федерація убезпечення.

Примітка: за довідками можна звернутися до генерального директора Асоціації страхового бізнесу Білошицької Людмили Анатоліївни – (067) 547-27-01

Журналисты, желающие застраховаться в соответствии с вышеназванным проектом, могут сделать это здесь:

Страховое общество "Стройполис", тел.: (044) 239-23-11, 239-23-14, ул. Жилянская , 5-б, офис 2

Ответственная за заключение договоров по этому виду страхования – Нагулко Наталья Тарасовна nagulko@stroypolicy.com

Для заключения договора страхования от журналистов/редакции нужны следующие данные: ФИО журналиста, гражданство, паспортные данные, в т.ч. серия и номер, дата рождения, адрес регистрации и фактический адрес проживания, ИНН, пресс-карта МОУ, телефоны, мейл

Если договор страхования заключает и оплачивает редакция, то необходима информация об юрлице и его идентификации согласно законодательству о финмониторинге и финансовых услугах.

Страховая сумма по договору – не менее 100 тыс. грн.

Источник:  Міністерство оборони України
URL новости:  http://www.mil.gov.ua/news/2015/06/25/minoboroni-prodovzhuyut-proekt-embedded-journalists--11119/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес