На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини ринку

Проходить 2 етап Всеукраїнської студентської Олімпіади з навчальної дисципліни "Страхова справа"

Версия для печати Версия для печати
24.04.2018 

Асоціація "Страховий бізнес" та страховики-учасники Асоціації (СК "ЕКСПО Страхування", "Дністер", "Київ Ре" та "Альфа-Гарант"), стали співорганізаторами та спонсорами проведення 2 етапу Всеукраїнської студентської Олімпіади з навчальної дисципліни "Страхова справа" серед студентів вищих навчальних закладів. Олімпіада проходить під егідою Міністерства освіти і науки України та Тернопільського національного економічного університету.

Олімпіада відбудеться 23-25 квітня 2018 року в м. Тернополі на території Тернопільського національного економічного університету.

Для переможців Олімпіади підготовані призи, їм буде надана можливість взяти участь у заходах із підвищення знань та кваліфікації у сфері страхуванні.

Генеральний директор Асоціації "Страховий бізнес" Вячеслав Черняховський та Директор СК "ЕКСПО Страхування" Анатолій Iванців будуть почесними гостями заходу. Анатолій Iванців виступив перед учасниками Олімпіади і співробітниками університету з відкритою лекцією на тему "Українське перестрахування. Можливість і вигоди об’єднання".

Учасники Асоціації вважать надзвичайно важливим сприяти професійному розвитку молодих спеціалістів. Значна частина студентів, що приймають участь в Олімпіаді, розпочнуть роботу в регіональних СК чи філіях страховиків по всій Україні. Генеральний директор Асоціації В.Черняховський зазначив: "Страховики зацікавлені у долученні в їх бізнес найбільш активних та добре підготованих випускників вишів. Від рівня підготовки та мотивації молодих спеціалістів до ефективної роботи залежить майбутн&№1108; українського страхування".

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес