На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини ринку

Олімпіада з навчальної дисципліни "Страхова справа" серед студентів вищих навчальних закладів

Версия для печати Версия для печати
24.04.2019 

Асоціація "Страховий бізнес" та страховики-учасники Асоціації (СК "ЕКСПО Страхування", "Дністер", "Київ Ре" та "Альфа-Гарант"), стали співорганізаторами та спонсорами проведення 2 етапу Всеукраїнської студентської Олімпіади з навчальної дисципліни "Страхова справа" серед студентів вищих навчальних закладів. Олімпіада відбулась під егідою Міністерства освіти і науки України та Тернопільського національного економічного університету 23-25 квітня. Участь в Олімпіаді взяли 85 учасників з 35 закладів вищої освіти. Відзначаючи важливу роль викладачів, Асоціація нагородила почесними подяками профільні кафедри навчальних закладів.

Генеральний директор Асоціації "Страховий бізнес" Вячеслав Черняховський та Директор СК "ЕКСПО Страхування" Анатолій Iванців були почесними гостями заходу. Вячеслав Черняховський провів відкриту лекцію-дискусію на тему: "Ситуація на страхових ринках України і Європи. Тенденції та перспективи".

Учасники наукового заходу мали можливість не лише послухати цікаву доповідь, але й поставити запитання спікеру та поділитися власними напрацюваннями щодо місця українського страхового ринку у європейському страховому процесі; принципів і перспектив реформування державного регулювання у фінансовому секторі; основних показників страхового ринку, впливу на нього кризових явищ та шляхів вирішення; місця України на європейському ринку ОСЦПВ.

Вячеслав Черняховський зауважив: "Приємно бачити багато вмотивованих, активних, небайдужих до свого майбутнього та розвитку галузі студентів, які взяли участь в Олімпіаді. Вони – ті, від кого в найближчі роки залежатиме стан та перспективи українського страхування. Ми традиційно підтримуємо цей захід, бо вважаємо надзвичайно важливим інвестувати зусилля у підвищення престижу професії страховика, професійного та управлінського рівня людей, що працюють в галузі".

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес