На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини ринку

Спеціальне інформаційне повідомлення Об’єднання "Ядерний страховий пул"

Версия для печати Версия для печати
02.03.2022 

Російська Федерація вторглася до України та розв’язала підлу війну. Через брутальний характер бойових дій з боку загарбників не тільки гинуть та потерпають мирні люди, а й створюється загроза для безпечного функціонування об’єктів ядерної енергетики. Йдеться про захоплення російським агресором Чорнобильської АЕС, наближення його військ до діючих станцій та варварськи обстріли Харкова.

Ризики, що виникають через варварські військові дії хоча й не мають страхової природи та покриття, викликають серйозне занепокоєння світової і української спільноти, Об’єднання "Ядерний страховий пул" та наших партнерів по міжнародній пулінговій системі, оскільки збільшують ймовірність ядерного інциденту.

Українськи страховики-члени ЯСПУ продовжують в повному обсязі нести відповідальність по договорах, що їх укладено з НАЕК "Енергоатом" і іншими страхувальниками, спираючись на надійне перестрахування пулів-партнерів.

Принагідно інформуємо, що Об’єднання "Ядерний страховий пул" немає жодних стосунків з ЯСП Росії-країни вбивці. Перестраховий контракт з ЯСП Беларусі підлягає розторгненню відповідно до моральних міркувань та санкційних вимог.

За інформацією НАЕК "Енергоатом", станом на 2 березня 2022 року всі атомні електростанції України стабільно й безпечно виробляють електроенергію для потреб населення, промисловості й армії. Попри воєнний стан через повномасштабну агресію Росії, порушень умов безпечної експлуатації немає.

Об’єднання "Ядерний страховий пул" отримує листи від зарубіжних ядерних страхових пулів-партнерів зі словами щирої підтримки України та гніву на адресу путінських варварів.

Слава Україні!

Источник:  Ядерний страховий пул

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес