На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини ринку

Україна готує новий інструмент для інвесторів – Шурма розповів деталі

Версия для печати Версия для печати
20.02.2023 

Представники України працюють з міжнародними партнерами – BlackRock та J.P. Morgan – над формуванням банку розвитку або фонду розвитку, які стануть першим локомотивом інвестицій у перші десятки-сотні проєктів і які допоможуть відкрити Україну для всього світового бізнесу. Про це в інтервʼю LIGA.net розповів заступник голови Офісу президента Ростислав Шурма.

Цей інструмент на фінальній стадії, і в найближчі місяці він буде презентований сотням інвесторів зі всього світу та в Україні, – повідомив Шурма.

За його словами, фонд забезпечить прозорість і безпеку для десятків і сотень проєктів, і як частина пакетного рішення пропонуватимуться і проєкти з експортно-кредитними агентствами, і продукти страхування.

Тобто є проєкт, який частково фінансуватиме цей фонд (розвитку. – Ред.). Крім того, що він даватиме певну інвестицію у конкретний проєкт у розмірі 10-20-30-40%, він даватиме ще і супутній продукт у вигляді купівлі обладнання та страхування військового ризику, – додав Шурма.

Источник:  ЛIГА Фінанси
URL новости:  https://finance.liga.net/ua/ekonomika/novosti/ukraina-gotovit-novyy-instrument-dlya-investorov-shurma-rasskazal-detali

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес