На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини ринку

За результатами конференції в Лондоні очікуємо укладення низки важливих угод і меморандумів для прискорення відновлення та розвитку країни — Шмигаль

Версия для печати Версия для печати
19.06.2023 

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявляє, що за результатами конференції в Лондоні очікують укладення низки важливих угод, меморандумів, декларацій, які прискорять відновлення і розвиток країни.

Незабаром у Лондоні розпочнеться велика міжнародна конференція з питань відновлення України. Це продовження руху до великого відновлення, який ми розпочали рік тому в Лугано. Наша мета – мобілізувати якомога більше міжнародної підтримки та налагодити механізми, за якими ця допомога надходитиме вчасно й ритмічно... За результатами конференції в Лондоні очікуємо укладення низки важливих угод, меморандумів, декларацій, що прискорять наше відновлення та розвиток, — сказав Шмигаль на засіданні уряду в понеділок.

За його словами, під час конференції в Лондоні влада зосередиться на трьох основних аспектах: швидке відновлення, залучення приватних інвестицій, розвиток регіонів.

Енергетика, критична і соціальна інфраструктура, особливо відновлення житла. Нам необхідно мобілізувати потрібний для відновлення ресурс. Під час конференції відбудеться засідання Міжвідомчої координаційної платформи донорів України, так званого фінансового Рамштайна. Розраховуємо на ефективні рішення, — сказав прем'єр.

Він також зазначив, що на конференції уряд презентує найперспективніші напрями для інвестування, а також зробимо важливий крок у питанні страхування воєнно-політичних ризиків для інвесторів.

Прагнемо активізувати горизонтальні зв'язки між українськими громадами та міжнародними партнерами для реалізації проєктів відновлення. Понад 200 проєктів уже стартували, хочемо, щоб їх було набагато більше, — заявив Шмигаль.

Источник:  Інтерфакс-Україна
URL новости:  https://interfax.com.ua/news/economic/917625.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес