На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини ринку

ПРООН допоможе Україні зі страхуванням військових ризиків і розмінуванням

Версия для печати Версия для печати
18.07.2023 

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час візиту до Нью-Йорка підписав з адміністратором Програми розвитку ООН (ПРООН) Ахімом Штайнером меморандум про співпрацю між МЗС України та ПРООН.

Як повідомляється на сайті МЗС України у вівторок, меморандум передбачає залучення додаткової допомоги ПРООН до післявоєнної відбудови України в рамках пріоритетів українського уряду, зокрема, у сфері страхування воєнних ризиків, розмінування, відновлення енергетичної інфраструктури та підтримки малого і середнього бізнесу.

Уряд України активно заручається підтримкою іноземних партнерів для повоєнної відбудови. Програма розвитку ООН – це потужна проєктна агенція із загальним бюджетом в 6,7 млрд дол. США. Меморандум, який ми підписали сьогодні, надасть можливість збільшити обсяги її підтримки, зокрема дозволить залучати її експертизу та можливості задля вирішення першочергових завдань відновлення України: страхування ризиків, пов'язаних із війною, розмінування територій, відновлення постраждалої енергетичної інфраструктури та підтримки малого і середнього бізнесу, — зазначив Кулеба.

Міністр додав, що МЗС України та ПРООН також працюватимуть у рамках пріоритетів українського уряду щодо забезпечення сталого економічного зростання, підвищення стійкості структур управління та соціальної згуртованості в українському суспільстві, щоб ефективніше долати наслідки збройної агресії РФ проти України.

Меморандум також передбачає залучення експертів для реалізації програми підтримки МЗС у сферах кризових комунікацій та протидії дезінформації, а також цифровізації консульських послуг для громадян.

Источник:  Інтерфакс-Україна
URL новости:  https://interfax.com.ua/news/general/923649.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес