На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини НБУ / Новини НБУ

Iнформація щодо електронного звернення

Версия для печати Версия для печати
27.10.2015 

Iнформуємо, що 02 липня 2015 року Верховна Рада України прийняла Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про звернення громадян" щодо електронного звернення та електронної петиції" (№ 577-VIII), який набирає чинності 28 жовтня 2015 року, крім положень щодо порядку подання та розгляду електронної петиції, які набирають чинності 28 серпня 2015 року).

Згідно з внесеними змінами передбачається, що письмове звернення може бути надіслане з використанням мережі Iнтернет, засобів електронного зв'язку (електронне звернення).

У такому зверненні має бути зазначено прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги, електронна поштова адреса, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв'язку з ним. Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається.

Відповідь на електронне звернення, по якому прийняте відповідне рішення, відправляється письмово, на поштову адресу, яка була вказана в електронному листі. Терміни опрацювання електронних звернень такі ж самі, як і письмових звернень, та визначені в Законі України "Про звернення громадян."

Своє звернення до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг Ви можете направити на електронну адресу (zvernenya@nfp.gov.ua).

Источник:  Нацкомдержпослуг
URL новости:  http://nfp.gov.ua/news/1200.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес