На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини НБУ / Новини НБУ

Національний банк закликав європейських регуляторів підтримати вихід міжнародних страхових груп із ринків рф та рб

Версия для печати Версия для печати
28.04.2022 

Національний банк України закликав регуляторів небанківського фінансового ринку Австрії, Болгарії та Латвії підтримати вихід міжнародних страхових та інших небанківських фінансових груп із ринків рф та рб.

Це, з одного боку, зменшить репутаційні ризики для українських страховиків та інших фінансових установ – членів міжнародних страхових та фінансових груп, а з іншого – стане ще одним вагомим кроком до міжнародної ізоляції країн-агресорів.

«Iзоляція рф та рб від світового ринку страхування та ринку інших небанківських фінансових послуг – важлива складова нашої перемоги. Будь-яка співпраця з цими країнами означає фінансування військових злочинів та терористичних актів проти мирного населення. Закликаємо регуляторів, учасників світового ринку страхування та ринку інших небанківських фінансових ринків розірвати усі контакти з країнами-агресорами та допомогти Україні в її прагненні до миру та свободи», – прокоментував Голова Національного банку Кирило Шевченко.

Нагадаємо, Національний банк звернувся до міжнародних небанківських фінансових груп (Euroins Insurance Group, Eleving Group, UNIQA Insurance Group AGVienna Insurance Group), які працюють у тому числі і в Україні, припинити діяльність на території російської федерації та республіки білорусь.

Источник:  НБУ
URL новости:  https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-zaklikav-yevropeyskih-regulyatoriv-pidtrimati-vihid-mijnarodnih-strahovih-grup-iz-rinkiv--rf-ta-rb

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес