На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини НБУ / Новини НБУ

Національний банк розпочинає серію навчальних вебінарів для професійних учасників страхового ринку щодо застосування нового МСФЗ 17 "Страхові контракти"

Версия для печати Версия для печати
25.08.2022 

Національний банк України в межах проєкту "Звітність учасників ринку небанківських фінансових послуг" розпочинає серію навчальних вебінарів для професійних учасників страхового ринку щодо застосування нового міжнародного стандарту фінансової звітності 17 "Страхові контракти" (далі – МСФЗ 17 "Страхові контракти").

Мета проведення вебінарів – надати практичну допомогу, пов'язану із непростим процесом імплементації  МСФЗ 17 "Страхові контракти", керівникам, фінансовим директорам, бухгалтерам, актуаріям страхових компаній, а також аудиторам та іншим фахівцям, що беруть участь у впровадженні нового стандарту фінансової звітності.

Знаннями з учасниками ділитимуться спікери Національного банку України та експерти страхового ринку, які вже мають практичний досвід імплементації МСФЗ 17 "Страхові контракти".

Навчання стартує 6 вересня і триватиме до 11 жовтня 2022 року. Вебінари проводитимуться двічі на тиждень у вівторок та четвер з 15-00 до 18-00 (дата та час можуть бути змінені у зв'язку з виробничою необхідністю, слідкуйте за оновленнями у календарі подій).

У межах програми планується розглянути такі питання.

Долучитися до вебінарів можна на наступних майданчиках:

Zoom

Вебінари проводитимуться двічі на тиждень у вівторок та четвер з 15-00 до 18-00 (дата та час можуть бути змінені у зв’язку з виробничою необхідністю)

YouTube-канал НБУ

Контакти

Всі запитання з приводу імплементації МСФЗ 17, які виникатимуть до, під час та після навчання, просимо надсилати на адресу НБУ: IFRS_17@bank.gov.ua. За результатами отриманих запитань, фахівці НБУ планують надати відповіді на окремій сесії в кінці навчання.

Источник:  НБУ
URL новости:  https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-rozpochinaye-seriyu-navchalnih-vebinariv-dlya-profesiynih-uchasnikiv-strahovogo-rinku-schodo-zastosuvannya-novogo-msfz-17-strahovi-kontrakti

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес